Evet sevgili dostlar sevgili izmir tayfası gurubumuzun resmi ismi bu oldu :cherry: isim babası cengizim kankam selamlar.... :wiinkk: bu cumartesi akşamı iftarda beraberiz motorsiklet .net sitesinde buluşup bu gün geniş bir izmir ailesiyiz ve bu aile fertlerinin tümünü cumartesi akşamı bir arada görmek beni çok mutlu edecek şimdi size iftar da buluşacağımız mekanın iftar yemeği menüsünü fiyatını ve katılım gösteren arkadaşların listesini sunacağım listede adı bulunan arkadaşlardan gelememe gibi bir durumu olan lütfen sayfaya yazarak bilgi versin listede olmayıp gelmek isteyen tüm dostlarında bende varım demelerini bekliyorum ayrıca herkese saygılar sevgiler ....... :king:
Palmiye cafe Restaurant
Tarih........ 29/10/2005 cumartesi akşamı iftar toplantısı yemek menüsü
A Menü........................................................B Menü
-Mercimek çorbası....................................... Domates Çorbası
- Mantarlı tavuk sote..........................................Izgara köfte
- Pilav + cips....................................................Makarna + cips
- Salata...........................................................Salata
- Kola..............................................................Ayran
- Sütlaç...........................................................Süphangle
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Fiyat : Kişi başı : 7.00 YTL ( a ve b menüsünde tatlı veya içilecek meşrubat isteğe bağlıdır kola yerine ayran sütlaç yerine süphangle pilav yerine makarna takası mümkündür.... :cherry: bu soruyla karşılaşacağımı düşünerek şimdiden belirteyim dedim
Çay : ( büyük çay bardağı namı diğer ajda

) 50 Yeni kuruş ( 500 bin lira )
saat en geç 18.00 da tüm katılacak arkadaşların itina göstererek atatürk lisesi önünde hazır bulunmalarını rica ediyorum malum oruçlu arkadaşlarımız var topluluğun iftar saatinde eksiksiz bir arada olmasına özen gösterelim sofra beklemez

herkese şimdiden teşekkürler :rendeer:
tayfa listesi
- Egeknn
- Stella
- Lancelot35 +1 yenge

( Gülgün )
- Derin +1 Yenge
- APV41 +2 Yenge ve kızı

bravo kanka
- Piyade
- one_way
- Egelim
- Şebnem
- PHAETONW12
- Pulcet + 1 Yenge
- Asyaaa
:bounce: devamı nerede bu ekibin yoklama yapacam valla yok yazarım devamsızlıktan kalırsınız heeee. :wiinkk: hepinizi seviyorum :thumleft: