İZMİR 29 EKİM CUMARTESİ AKŞAMI İFTAR YEMEĞİNDE TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Ben bu hafta pazar günü izinliyim cumartesi çalışıyorum...Ama yanınızda olamıycam pazar günleri ramazan bitimine kadar malum sabah yeme içme olaylarında yokum...29 ekime daha çok var bencede o yüzden şimdiden bişey söyleyemiycem açıkcası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
One_Way' Alıntı:
29 ekşme var daha biz bu c.tesi ve pazar gezisini ayarlayalım arkadaşlar. Bu pazar hava süper olacakmış, ve birlikte motogp yi izlemek de harika olur. İlk aklımıza gelen inciraltı oldu. Ne dersiniz?
fena fikir değil... c.tesi bizde varız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tabiki arkadaşlar yapalım pazar günü bu geziyi ve motogp izleme olayını. ntv de pazar havalar çok sıcak ve güneşli olacak dedikçe içim gidiyor :) bizim için altın değerinde bu güzel havalar, önümüz kış malum. Ayrıca motogp yi topluca izlemek iyi keyif olur :cat:

yaw cumartesi toplantıda belli olur ne olacağı tabiki toplanma amacı bu zaten gezi fikrini sunar herkes ortak bir karar alırız :cat:

tirenin kedisimi meşhurdu kim kedi yemeğe gidiyor (nick hoşuma gitti )kusura bakma senin yemeğini ayıracağız geldiğinde yersin

tirenin kedisi,özellikle kedi etinden yapılan kuyu kebabı,şiş köfte,bilumum ızgara ve börek çeşitleri meşhurdur cenkiz abi :thumleft:
bizim oranın kediler ortalama 50-60kg dır,
dermişim,bir iki sazan çıkar inanırmış,
şaka şaka :bounce:

az kaldı inanıyodum :sunny:

inandım vallah bizim izmir in de at eti meşhurdur herkesi fırında at yemeğe davet ediyoruz :flower: bu arada egeknn abi benim motor un sigorta vize işi noldu sordun mu?haber bekliyorum :rendeer:

sordum senin motordan daha pahalıya çıkmaz inşallah :p şaka şaka :cherry:

selam tanışmadığım arkadaşlar var adım sinan inşallah işimden dolayı bir aksilik olmazsa iftar yemeğinde tanışmak isteriz sizlerle.tabiki arkçım ben :rendeer:

sinan biz seni tanıdık ve sevdik yemeğede bekliyoruz artçınla yanlız mavileri giymeden gel yüreğimize indirdin hala titriyorum artçında mavileri giymesin yemekte boğazımıza dizilmesin biz maviden korkan bir grubuz şimdilik :queen: :rendeer: :joker:

Arkadaşlar bi sigorta lafımı geçio ben takipçiyim ben ilgilenirim isterseniz.
29 Ekim'de ben de geliom tanışcam sizlerle bekleyin beni :flower:

29 ekim de görüşelim asyaa iftar yemeğinde sigorta vize işini :flower: :rendeer:

pulset sinan kardeşim hoş geldin aramıza tanıdığımıza sevindik seni ben ilkin biraz dumur oldum ama vaziyeti idare ettik :wiinkk: umarım bir aksilik çıkmaz da cumartesi iftar da aramızda olursunuz eşinize saygılar görüşmek dileğiyle :king:

SİNAN ABİ GÖZÜNÜ SEVEYİM O ÜNİFORMAYLA GELME BEN O GÜN SENİ TRAFİK POLİSİ SANDIM VE ÖDÜM KOPTU AMA YEMEĞE MUHAKKAK GEL ABİ SANA İHTİYACIMIZ VAR :flower: ALLAH BİZİ KÖTÜ TRAFİK POLİSLARİNDAN KORUSUN :flower: :rendeer:

egeknn üzgünüm ben gelemiyorum malum biliyosun ben o tarihte istanbuldayım ama size ii eğlenceler

Arkadaşlar Güzel Düşünmüşsünüz...
Bende aranıza katılıp sizleri tanımak isterim..
Ama bi organizasyon yapıp karar vermek lazım değilmi yaww...
inanın ben ne yapılacağını anlamadım..

şebnem dert etme yaw ben bostanlıdan geçecek olursam alırım seni ebru gıdada çalışıyo seni bırakıp onu almaya gidebilirim dönüşte de 3 kişi biner aleme reklam oluruz
ooooooooo kenan bakıyorum da beni unutmuşsun ya bende gelecek olsaydım o zaman ne olacaktı

yaw karakız sen bakma bu EgeKenn'e kalsa tüm motosiklet.net üyelerini alacak artçı olarak arkasına da nasıl taşıyacak? :mrgreen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar