İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
stella ben karşıyaka da bir yer düşünmüştüm fakat bir iki arkadaş alsancak bornova gibi bir yer olamazmı diye fikir sundu benimde aklıma küçük park geldi illahaki orada buluşulacak diye bir şey yok yeterli katılım olursa bir gün öncesinden daha uygun bir yeri bildiririz herkese :wiinkk:

vay be helal olsun izmir tayfasına amma talep var heeee şuraya bak :pr:

:thumright:

Moderatör (forrap)
Yawwwwss :pr: :pr: :pr: Şu iş olayı olmasa benden kurtuluşunuz yok ama...Ben ya pazar günü yada cumartesi günleri çalışıyorum ama hangi gün olduğu şu an belli değil.He zaten şuda var ki cumartesi akşam aranızda olmak için cumartesi çalışmamam gerekiyor (iş saatlerim sabah 9 gece 00:30) eğer cumartesi çalışmazsam da pazar çalışmak zorunda kalırım ki o zaman yapacağımız geziye katılmam imkansız olur. :pr: Gerçi işin güzel tarafı ne olursa olsun geziye gelemezsem toplantıya toplantıya gelemezsem geziye hertürlü gelicem inşallah.Bu arada bornova küçük park olayı benimde içime sinmedi... :cat:

Moderatör (forrap)
mete_han, abim abicim ne demek yaw ne hoşgelmesi sen zaten bizdensin yabancımısın ki :cat: :thumleft: Abi buyur gel sen gezimize işi bırakıp geleyim ne demek :) İstanbula biz gelemiyoz bari sen gel izmire bak eski izmirlilerden kim kaldı zaten bisen bi ben bide taçsız kral maradona :p Şaka maka bi yana abimizsin başımızın üstünde yerin var :king:

ok beyler duyurulur herkese küçük park iptal alsancakta buluşuyoruz atatürk lisesi önünde oradan bir cafeye gider otururuz pazar günü için program yaparız forrap abicim sen geziye gel toplantıya değil sana haber veririm ben ne olup bittiğini ok

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
SENDEMİ STELLA :salut:

SENDEMİ FORRAP :salut:

hain domdomlar merhaba dedik mesaj yazdık...bir cvp gelmedi...stellacım o kadar gezide tanıştık kaynaştık....seni emre'ye şikayet edicem....öhöüöüöüöüöü.... :salut:

hıphop prensi forrapcım sen bile bir merhaba demedin hacı yav....

küstüm abi ben size........... :salut:

METEHAN çok özür dilerim :salut: ben online değildim şmidi gördüm yazdıklarını
görüşmeyeli nasılsın neler yapıyorsun
istanbulla gelir gelmez ben senin gönlünü alır yüzüne karşı özrümü dilerim söz :rendeer:

stella, gelin kız nasılsın.ben Arvasi3 yani Hasan abin.selamlar sevgiler ve saygılar.en kısa zamanda bizim yakışıklı ile izmire gelecez inşallah. :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3' Alıntı:
stella, gelin kız nasılsın.ben Arvasi3 yani Hasan abin.selamlar sevgiler ve saygılar.en kısa zamanda bizim yakışıklı ile izmire gelecez inşallah. :flower:

iyiyim hasan abi ya sen nasılsın yolununuzu gözlüyorum yakışıklımıda :joker: alıp gelin artık diye :)

stella, valla söz .benim yen motorun plaka ve ruhsatları çıksın senin yakışıklı ile cumadan çıkarız yola allah nasip ederse.pazar geri döneriz.izmire gelecez.zaten ben onun yanında gelmezsem izmirde onu başka kızlar kapar valla.sende ortada kalırsın.onun için ben ona muhafızlık yapacam. :queen: :queen: :cat: :queen: :queen:

mete_han, sen egeden istanbula gelmekle hayatının hatasını yapmışsın zaten abisini.bende izmirden Adapazarına gelmekle hayatımın hatasını yaptım.ama bunu geç anladım. :pr: :pr: :pr: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3' Alıntı:
stella, valla söz .benim yen motorun plaka ve ruhsatları çıksın senin yakışıklı ile cumadan çıkarız yola allah nasip ederse.pazar geri döneriz.izmire gelecez.zaten ben onun yanında gelmezsem izmirde onu başka kızlar kapar valla.sende ortada kalırsın.onun için ben ona muhafızlık yapacam. :queen: :queen: :cat: :queen: :queen:

valla hasan abi onun seçimi :) izmirde kız çokk kendi karar verecek demi ama :)

Sizin gibi abilerimle yolculuk yapmak büyük keyif olacak(Arvasi,Nunu)İşlerimi biran önce halletmeyi ve sabırsızlıkla yola çıkmayı bekliyorum. :rendeer: Pazar günü gezide olabilirsem konuyu masaya yatırırız :thumleft:

mr.cool u gören yada bilen varsa haber versin :sunny: irtibat koptu yaww :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ben de yeniyim ama c.tesi gelecem, ama hayatımda ilk kez kendime bir scooter alacam, umarım c.tesiye kadar hallolur, ama sizden seçim konusunda yardım istiyorum.

Şıklarım şunlar:
Peugeot SpeedFight2 2.500 YTL 6700 kmde 2004 model
Honda Beat 2.250 YTL. 100kmde 2005 model
Yamaha Nouvo 2.300 YTL. 3000kmde 2005 model
Aprilia Area 51 1.700 YTL 23000kmde 2001 model
Mondial MT 125 1.650 YTL 0
Mondial ZAT150 2.990 YTL 0

Bunlardan birini almayı düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Aranıza katılmak üzere görüşürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
epitaph bak hayatım pıaggo fly 150 kısa bir süre için 2800 ytl...eğer almazsan mahşerde iki elim yakanda olsun.......

metehan iyi demişsin de ben de biliyorum bunu ama piyasada kalıp da bana söylemiyorsan asıl benim mahşerde iki elim yakanda olsun :wiinkk:
Türkiyede hiçbiryerde yok artık bu fly 150 ve libert 200 kampanyalarından, olsa kaçırır mıydık :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn, irtibat kopmadı ama kesik kesik geliyor. :sunny: Şu aralar dışarıda çok işim olduğundan dolayı bilgisayar başına oturamadım.

Son olarak nerede toplanılıyor? Ben bunun cevabına herhalde ancak akşam ya da yarın sabah bakabileceğim. Birazdan dışarıya savaşmaya çıkıyorm da :p

cumartesi aksami icin uzgunum arkadaslar, baskasina sozum var. cok gec gordum mesaji:'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar