Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba millet bende (onur) servis arkadaşım muratla birlikte cumartesi akşamı alsancaktayız bu gezi süper olcak gibime geliyo iki regal raptorla katılıma iştirak ediyoruz ehliyette yok ama hadi hayırlısı bakalım :cat:
bu konuda bilgili olduğun kesin ama bana da uygun bir motor söyle de almaya çalışalım be abi 2 zamanlılar çok sorun olmaz dersenn aprilia veya peugeot alacam, acil bilgi lütfen
Beyler pazar günü izinliyim eğer çok büyük bi aksilik çıkmazsa hertürlü GELİCEM!!!Ama cumartesi akşam çalışacağım için aranızda olamayacağım...Umarım yağmur yağmaz ve cumartesi akşam gelenlerin hepsi pazar yapacağımız geziyede gelirler... :cat:
metehan ben epitaph la msn üzerinden zaten konuştum ve gereken bilgiyi yeterince verdim bundan sonrası ona kalmış unutma her zevkin bir maliyeti var dır geziyede işallah gelicem
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ok batucan telefonun var haber vericem cumartesi akşamı yoksun galiba sukıda bu arada sayfada saat 21.00 diye yazıyor zaten ok. saat 9 da buluşucaz :thumleft:
Bu arada beyler neye karar verirseniz cumartesi akşamı hemen siteyede yazın ki bizimde haberim olsun nereye gidilecek saat kaçta gidilecek vs. yazınki geziye gelicek ama akşam ki toplantıya gelemiyecek(mesela benim ) arkadaşlarında haberi olsun...Bu arada bu haberi cumartesi gecesi 12 ye kadar yazın yoksa ben işyerinde olmayabilirim ve pazar günü ne yapacağımızı bilemem dolayısıyla gelemem Haberinizi bekliyorum haberiniz ola...