İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet izmir tayfası karagöl gezisini az kişi de olsak yaptık en azından başlangıç oldu şimdi gelemeyen ve bundan sonra da gelebilirim diyen arkadaşlar lütfen katılım göstersinler

toplanma yeri : Bornova Küçük Park

Tarih : 1 Ekim 2005 Cumartesi

Saat : 20.45 - 21.00 arası

Derin,Northen,Egeknn,rEnE,egelim,Mr.cool,Forrap,batucan ve diğer izmir tayfası bende gelirim diyenler katılım bekliyoruz herkese teşekkürler :king:

bu arada toplanma amacı ve konusu pazar günü ne yapabiliriz kararlaştırılan bir yere ufak bir gezi yiyip içip sohbet edebilmek mangal mesela :queen: saatini ve kim neler getirecek nasıl organize olucaz bunları konuşup tartışacaz ve tabii tanışacağız hadi katılım .... rEnE sağol bekliyoruz.. :wiinkk:

egeknn bugün motor arıza yaptı tamir edilebilirse yarın kesin kes gelirim

yarınmıııı???? yarın çarşamba aloooo sen mi arıza yaptın motormu? yarın nereye geliyosun??

sen yazıyı bi daha incele orda yarın tamir ettirirsem cumartesi kesin gelceğim yazıyor.

yaaa egelim saçmalama yazıyı sen oku esas neyse ok cumartesi görüşürüz inşallah bu arada sen izm. neresindendin?

ctesi yokum ama pazar programa gelmeye çalışçam hatta site üyelerinden kanleyle gelcez..müsait olursak ve gezi programı uyarsa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, bu haftararası acilen scooter almayı düşünüyorum, 2-2.5 milyar arası öneriniz varsa acil yardımınızı bekliyorum. Motorum olduktan sonra da her geziye katılırım, özellikle haftasonları zaman sorunum yok..

ya northen derin abi neredesiniz yaa cumartesi akşamından buluşup bir yerlerde toplanıp program yapalım diyen sizdiniz açtık sayfayı hadi katılın toplanalım artık :pale:

Cumartesi aksam orda olurum ben. (Tabi önce küçük park'ın nerede olduğunu öğrenmem gerekiyor :thumright: )

Egeknn,

Pazar için aklında bir şey var mı?

bornova küçük park kolay bir yerde kime sorsan gösterir zaten istersen o akşam beraber gideriz oraya sorun değil buluşuruz biyerde beraber gideriz pazar günü için planım yok bence cumartesi günü bir bakalım kimler geliyo ortak karar alırız detaylı konuşuruz orada toplanma amacı bu değilmi zaten.. :wiinkk:

Hayır, yani kafanda bir şey var mı diye merak ettim. :cat:

Bu arada başlığa "İzmir" kelimesi eklesene, ben az kalsın göremiyordum.

Nothern'ı bir kaç gündür online görmedim. Umarım başlığı okur. Bu hafta evde bilgisayar yok, o yüzden aksam 1630'a kadar online'ım ona göre.

ok anladım değiştireyim başlığı bu arada resimleri şirkete gidince halledicem şu an şirkette değilim yarın hallederim artık :cat: northen in telefonunu alsaydık keşke

:thumright: hadi arkadaşlar......

Northern telefonu bozuktu unutmuşum. Ulaşılamıyor şu anda.

Resimleri unutma!!!

ok unutmam yarın kesin halledicem artık ulaşıcak olursan yinede haber ver bana bu arada benim cep 536-424-81-80 çağrı at kaydedeyim senin cebi

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir aklisik olmaz ise aranızda olmayı isterim
ama bu arada bornova küçük park yerine daha merkezi bir yerde buluşma yapılsa daha iyi olmazmı evim ve iş yerim :santa: yeterince ters istikametlerde bornova tamamen terste kalıyorda :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar