İyi ki Doğdun Viper_1

Volkanım hepi börttey efendim :)

:rendeer::rendeer::rendeer:

abi nettin sen yhauw:cyclopsan ben açıcaktım bu konuyu:pr: tüh bea kaçırdık keşke gece 1 de açsay mışım sabah kalkınca açiim ddim öğlen kalktık :p Yine de teşekkürlerimi sunmadan geçemem :cat:

İyi ki doğdun Volkan abiciciğm:rendeer: Abilerin abisi viper1'imiz bizim nice mutlu senelere:rendeer::rendeer::rendeer:

İbrahim abi (Gelişim Sürücü Kursu), Yasin abi (Su Silahı) ve okyanus43, D C R, PIERzig, Baltassar, crayzboyone ;
tebrik ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum... :rendeer:

bu arada dogum günü hediyesi bunlarla bi aksam yemeği ayarladık sana aksama hazırlan seni almaya bunlar gelicek :cherry:

Ben yerim onları :cherry:

abi nettin sen yhauw ben açıcaktım bu konuyu tüh bea kaçırdık keşke gece 1 de açsay mışım sabah kalkınca açiim ddim öğlen kalktık Yine de teşekkürlerimi sunmadan geçemem İyi ki doğdun Volkan abiciciğm Abilerin abisi viper1'imiz bizim nice mutlu senelere

Ahmet kardeşim düşünmen yeter. Saol :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
niçe mutlu yılar sevdiklerinle beraber :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu yıllar viperim volkanım,herşey gönlünce olsun

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Doğum günün kutu olsun kardeşim.

MT'de ne zaman bir doğum günü kutlasak içim burkulur acccccık.

Benim doğum günümde hiçbiriniz kutlamadınız. :salut:

:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Doğum günün kutlu olsun, tekerine taş değmeye Volkan. :rendeer:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu kazasız belasız yıllar

Super Moderator
İyi ki doğdun viper, iyi ki doğdun 1..::fool::

İkişer ikişer gruplanmış:wiinkk: çok sayıda teker, bir o kadar çok da mutluluk, başarı, sağlık dilerim yeni yaşında...

Bir de uzun zaman oldu görüşmeyeli, bu aralar bir ihtimal beni bekleyin Eskişehir..:)

İkişer ikişer gruplanmış:wiinkk: çok sayıda teker, bir o kadar çok da mutluluk, başarı, sağlık dilerim yeni yaşında...

Bir de uzun zaman oldu görüşmeyeli, bu aralar bir ihtimal beni bekleyin Eskişehir..:)

olcan, kapılar açık ardına kadar :)

volkanım viper'im canım kardeşim yeni yaşını en içten iyi ve güzel dileklerimle kutlarım :) allah nice yaşlara eriştirsin. allah gönlüne göre versin kardeşim :) görüşelim :)

halis; tugcetugce; mostwanted_57; Endurocu01; aargh; BIYIKLI ;
Abilerim, kardeşlerim, dostlarım, güzel insanlar; tebrik ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... :rendeer::rendeer:

Benim doğum günümde hiçbiriniz kutlamadınız. :salut:

:mrgreen: Dostum o zaman senin de geçmiş ve gelecek doğum günün kutlu olsun :)

Teşekkürler olcan. :) Teşekkürler 138. :p Biliyosun sana her zaman kapımız açık. Her zaman bekleriz...

volkanım viper'im canım kardeşim yeni yaşını en içten iyi ve güzel dileklerimle kutlarım :) allah nice yaşlara eriştirsin. allah gönlüne göre versin kardeşim :)

İyi dileklerin için teşekkürler dostum :)

Yalnız gitmek yok :p

Not: Adam nereye giderse peşine takılıyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar