Kuru ağırlık 185kg. Benzini yağ, ıvır zıvır 205-210 kg. :thumleft:
Kuru ağırlığı benim 600'lükten fazla lan...İnazuma'nın ''Sumo Stayla'' tacını elden aldı desene....:mrgreen:
Kuru ağırlık 185kg. Benzini yağ, ıvır zıvır 205-210 kg. :thumleft:
Benelli Tnt 250 mağazalara gelmiş ama çok sert gelmiş 14.300 TL.Adamlardaki özgüvene bak hele.O paralara değer mi değmez mi tartışılır ama şekli şemali çok hoşuma gitti.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-motozer-stoklarin-da__italyan-benelli-tnt250_tum-kartlra-9-214819682/detay
Yorumlara bakıyorum da,herkes motordan çok iyi anlıyormuş gibi ahkam kesiyor. Önce bir Benelli'nin tarihini araştırın bakalım. Ondan sonra konuşun.Bazı arkadaşlar Benelli'yi Megelli ile karıştırıyor galiba. Bunun yanı sıra sizin beğendiğiniz,mesela Honda'nın 250 cc.ye kadar hacimli bütün motorları Çin'de yapılıyor. Çin'de yapılan her motor kalitesizdir diye bir şey yok. Benelli çok eski bir marka.Ama uzun yıllar ülkemize gelmeyince,bilinmeyen motorlar kategorisine girdi. Bence yargısız infaz yapıyorsunuz. Kanımca bu motor bir çoğumuzu utandıracak kalitede.
Aslolan üretim yeri değildir. Kaç tane japon motosikleti japonyada üretiliyor ki? KTM Hindistanda üretilmiyor mu? Hindistanın özgün motorlu taşıt markası Tata değil mi. Çinden ne farkı var Hindistanın. Ancak KTM kaliteli işte. Benelli de kalitelidir diye düşünüyorum. Zira İtalyanlar stillerinden ve kalitelerinden ödün vermezler üretim anlamında. Ancak söz konusu ülkeye yeni/yeniden giren bir marka olunca, servisler nasıl, garanti ne alemde, ikinci el piyasası oluşur mu gibi soruların cevabı da önem arz ediyor.
Sen istersen Ferrari fabrikasında üret motoru, servis kim birader? Kuba/Rks firmasının bisikletçiden bozma tamircileri. Bu servislerle yeterince muhattap olduk, garanti konusu belki, ama Ankara'da oturup ta Işıl motorsun servisinin durumunu bilmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. 250 cc'den 37 hp güç üreten enjeksiyonlu motorum olsa, gidip Işıl motors'a elletmem. Mecburen dışarda kendini kanıtlamış ustalara yaptırırm bakımlarını falan, eh, o zamanda ilk arıza çıktığında garanti dışı kalır. Yahu Işıl dedğiniz bildiğimiz karbüratörlü 250 cc sıralı çift silindir regal konusunda bile başarılı değil servis anlamında. Dahası var mı?
Bu fiyata satıldığına göre sınıfının en iyisi iddiasına sahip olması lazım. Duke ve Inazuma varken kim alır bu riski bilmiyorum.
üretim yeri çin. keewayin çindeki fabrikasında üretiliyor