İtalya ile ilgili tavsiye pls

ne tavsiyesi istiyon...motorcuların kabesi dolomiti ye git...

Merhaba

Yılsonu emekli olacağım ve vespanın cenneti İtalyaya vespamla gitmek ( GT200 ) en büyük hayalim...Önümüzdeki yıl ilkbahar aylarında bu geziyi gerçekleştireceğim, Motor yükleme, araç gereç, haricinde İstanbul çıkışlı en yakın ve sorunsuz İtalyaya varış, 10 günlük bir bütçe, resmi işlemler ( yeşil pasaportum var ), hangi şehirlerde en ucuza kalınacağına dair bilgiye benim de ihtiyacım var...

valla kusura bakmayın siz keyif çatacaksınız biz araştırma yapacağız reva mı bu :(

Merhaba

Yılsonu emekli olacağım ve vespanın cenneti İtalyaya vespamla gitmek ( GT200 ) en büyük hayalim...Önümüzdeki yıl ilkbahar aylarında bu geziyi gerçekleştireceğim, Motor yükleme, araç gereç, haricinde İstanbul çıkışlı en yakın ve sorunsuz İtalyaya varış, 10 günlük bir bütçe, resmi işlemler ( yeşil pasaportum var ), hangi şehirlerde en ucuza kalınacağına dair bilgiye benim de ihtiyacım var...

Burayı bir incele ;)

http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?3340-Italya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam
Gidebilirsin
bence sakıncası yok.

2.köprü yolundan dümdüz git. ipsala tabelasını devam et. yunanistana girincede belediyenin vapurları var, ona bin, aha italya. ama 2.köprüde çalışma var 1den git sen.

Tam benlik bir soru Cenova keşfedilmeyi bekleyen bir şehir tarihi bir şehir. Yada birazdaha eğlenceye yönelik bir yer diyorsanız Reggio Calabria tavsiye ederim kafeler, barlar, diskolar, klupler, beach klupler infi tiyatrosunda yapılan günlük etkinlikler eğlenceli bir şehirdir.

Bu tavsiyeleri dikkate alın.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar