- Motosikleti
- Arora kasırga
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Şuan senin durumunda olan milyonlarca insan var. Biri de benim.
Ben de işten kovuldum. Hiçbir hata yapmadığım halde amir ile ittifak kuran işveren hır çıkartıp tahrik ederek kendini haklı göstermeye kalkıştı. Tazminatı da vermemek için 40 takla attı ancak önce yarısını aldım,kalan kısım için de dava açtım.
Bu süreçte şunu anladım:
Hiçbir işletme için kendini yıpratmaya değmez. Evet,yaşam zor. Haklısın,masraflar durmuyor. Sabah yemesen öğlen mide guruldamaya başlıyor. Bilirim,hepsini bilirim...
Yalnız,iyi insan o kadar az ki. Karşılaştığın ve yanında çalışmaya başlayacağın kişinin onlardan biri olma ihtimali çok düşük. Mucize gibi bir şey.
Bu yüzden sana önerim:
Hani bı laf vardır bilmem bilir misin; " b*k al,b*k sat ama b*koğlu b*ka muhtaç olma" derler.
İyi de olsa,kötü de olsa, küçük de olsa kendine bir iş kurmaya bak.
Yine yarının bir garantisi yok ama en azından kimsenin kahrını çekmiyorsun.
Akşam eve gelince "ulan kurtulamadım şu fabrikadan bı türlü,vay gelmişini geçmişini.." deyip hırslanmıyorsun.
Aldığın kararlarda özgürsün.
Emir veren yok.
Arkandan entrika çeviren yok.
Yüzüne gülüp sırtını görünce küfreden yok.
Kendi işin abi. Miss.
Şahsen gençleştim. Keşke diyorum daha önce tepük vursalarmış. Benim bu işe başlamam için bu lazımmış.
Hani bir şey bir şeye bahane olacak derler ya?
Hah tam olay o işte.
Kur kendi işini.
Ben de işten kovuldum. Hiçbir hata yapmadığım halde amir ile ittifak kuran işveren hır çıkartıp tahrik ederek kendini haklı göstermeye kalkıştı. Tazminatı da vermemek için 40 takla attı ancak önce yarısını aldım,kalan kısım için de dava açtım.
Bu süreçte şunu anladım:
Hiçbir işletme için kendini yıpratmaya değmez. Evet,yaşam zor. Haklısın,masraflar durmuyor. Sabah yemesen öğlen mide guruldamaya başlıyor. Bilirim,hepsini bilirim...
Yalnız,iyi insan o kadar az ki. Karşılaştığın ve yanında çalışmaya başlayacağın kişinin onlardan biri olma ihtimali çok düşük. Mucize gibi bir şey.
Bu yüzden sana önerim:
Hani bı laf vardır bilmem bilir misin; " b*k al,b*k sat ama b*koğlu b*ka muhtaç olma" derler.
İyi de olsa,kötü de olsa, küçük de olsa kendine bir iş kurmaya bak.
Yine yarının bir garantisi yok ama en azından kimsenin kahrını çekmiyorsun.
Akşam eve gelince "ulan kurtulamadım şu fabrikadan bı türlü,vay gelmişini geçmişini.." deyip hırslanmıyorsun.
Aldığın kararlarda özgürsün.
Emir veren yok.
Arkandan entrika çeviren yok.
Yüzüne gülüp sırtını görünce küfreden yok.
Kendi işin abi. Miss.
Şahsen gençleştim. Keşke diyorum daha önce tepük vursalarmış. Benim bu işe başlamam için bu lazımmış.
Hani bir şey bir şeye bahane olacak derler ya?
Hah tam olay o işte.
Kur kendi işini.