İstediğim Plaka Varmı Yokmu Nereden Bakabilirim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya benım Kısmetse Motoru alma zamanım Mart ne plakalar gelır ne plakalar gıder kısmet :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki istediğimiz bir plakanın daha ileriki tarihlerde boşa çıkma ihtimali konusunda bilgisi olan varmı? mesela "ekranda şimdi çıkmıyor ama bir ay sonra isterseniz verebiliriz gibi" , böyle bir uygulama mevcut mudur?

R3N, bu plakalar hurdaya çıkan araçlardan ya da şehir dışına satılıp da boşa çıkan plakalardan oluşturulan bir liste. İstediğin şeyin olması imkansız malesef:(

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
R3N, bu plakalar hurdaya çıkan araçlardan ya da şehir dışına satılıp da boşa çıkan plakalardan oluşturulan bir liste. İstediğin şeyin olması imkansız malesef:(

anladım , teşekkür ederim bilgi için, çok lazım değil zaten sıradan olsada olur :) ( uzanamadığım ciğere.. )

Arkadaşlar işin şeyini çıkartmayın.

Aracınızı kredi ile alırsanız ruhsata rehinlidir yazar. Bu durumda her krediyle araç alan adamın plakasını mı alacağız?

Saçma sapan sorular sormayın yaf :p

Burdaki sisteme kayıtlı olanlar sadece hurdaya çıkan, pert olan vb. trafikten ihraç olmuş araçların plakalarıdır. Başka türlü plaka alamazsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
euheuheueh

bildiğim kadarıyla boş plakaların listesi hurdaya çıkan, başka illere satılan araçların plakalarından oluşan bir liste. benim plakam 34ANY21 ve adım ANİ özel çıkarttırdım bu plakayı. ama bana hakkaten pahalıya patladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar