Istediğim Hıza ulaşamıyorum !!!

ben ekran görüntülerini tek tek biriktiriyorum yengeye verecegim korkut :mrgreen:

hakan abi,
istanbuldaki sel felaketinde ofislerimiz harab olmuştu, bana sıfır yeni bilgisayar geldi yinede aynı

Aslında değiştirmesek daha iyi.
1 haftada hit yapar konu :p

Şaka bir yana değiştirdim.
Soruna gelince, okuyamadım çıkmam gerek :p

Ya abı takdığın konuya bak sana istanbulda başka kızmı yok sıkma canını abim ya valla değmez

Arkadaşım aynı problem bende de var, mecburen katlanıyoruz staj yaptıgımız yerde.Eğer forumun eskilerindensen az çok tanıyosundur beni, buyuk bir şirkette mimarlık stajı yapmaktayım ama serverımız öyle guvenlikli öyle sağlamki o kadar bilgisayardan anlamam ragmen her yolu denedim istediğim sayfalara girmek için ama ethernet kartını kitliyor olmuyor bir turlu en sonunda ugrasa ugrasa bir noktaya kadar geldim o da kafasına gore giriyor bazen giriyor bazen girmiyor yakalarlarsa hemen ban atıyolar servera kitliyolar yakalayamazsa da işine yaradıgı surece kullanıyosun kotunun iyisi seklinde.Yakaladıgım nokta sudur ninjacloak diye bişey var v tunnel ktunnel tarzı turkiyedeki serverlar onu tanımlayamıyor ne iyi site guvenlikle olarak ne de kotu guvensiz site olarak ordan girdiğin zaman açılıyor sadece facebook oda sadec izleyebiliyorsun kimseyle konusamıyorsun ve yorum yapamıyorsun buraya kadar ben getirdim benim staj bitmeden devamını da sen getir abi! :) :) :)

kardeşim verdiğin bilgi için teşekkür ederim, dediğini deneyeceğim:cat:allah zihin açıklığı versin:rendeer:

sen çok tehlikelisin.. ::139::

eşşeğini saglam kazıga bagla demişler kadir :bounce: o yüzden dostlarım aynı benim dostlugum gibi olsunlar derim ama düsmanlarım aman bana benzemesinler :queen: benim gibi bi düşman Allah kimsenin başına vermesin :queen:

abi aynı sorun bizim hayvan hastanesinde de var bazı siteler ana merkezden kapatılmış durumda rapidshare facebook vs yapabilecek bişeyin yok gibi....hız olayına gelincede çok sayıda pc varsa ister istemez yavaşlar ccleaner diye bi programö kullanıyorum kayıt defterini siliyor bu sayede azda olsa net hızını arttırmış oluyorsun
benden bu kadar

Ne demek abi bir nebze olsun yardım sağladıysak ama ninjacloak'da problem çıkarmayacagını dusunuyorum cunku tr serverları bunu algılayamıyor dediğim gibi, eğer yeni bişey bulursan abi mutlaka benimle paylas cunku aynı durumdayız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hakan abi,
istanbuldaki sel felaketinde ofislerimiz harab olmuştu, bana sıfır yeni bilgisayar geldi yinede aynı

az yesinde 8 megabit sınırsız alsın şu sizin firma birde ,hayabusa ile bir tur attır şu bilgi işlemcinize ::winkwink

eşşeğini saglam kazıga bagla demişler kadir :bounce: o yüzden dostlarım aynı benim dostlugum gibi olsunlar derim ama düsmanlarım aman bana benzemesinler :queen: benim gibi bi düşman Allah kimsenin başına vermesin :queen:

ben düşmanlarımı hallederim, Allah beni dostlarımdan korusun :bounce:

ayrıca aman bana bulaşma çünkü ;

karate.jpg

Son düzenleme:
Aslında değiştirmesek daha iyi.
1 haftada hit yapar konu :p

Şaka bir yana değiştirdim.
Soruna gelince, okuyamadım çıkmam gerek :p

değişim için teşekkür ederim,

bu başlık dursa dediğin gibi popüler olurdu haftanın geyiği, ama istediğim bilgiye ulaşamam:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:19 ----------

linkleri tıkladığım anda erişim engelleniyor giremiyorum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

Fazer kurtarmazmı.:p:queen:

hayabusadan inip CBF 150 ye binmek var:queen:

Sayın Asubayah
Büyük Bir Şirketin Bilgi İşlem Departman Yetkilisi Olarak Sesleniyorum Denemeyin :)
Loglar Var Onları Kontrol Ediyoruz. Sizin Bulduğunuz Kaçış Yollarınıda Kapatıyoruz.
Ama Sanmayın Bunu Deli Olduğumuzdan Yapıyoruz.
Bizim İşimiz Bu Sistemi En Az Hata İle Çalıştırmak.
Saygılarımla

ben ekran görüntülerini tek tek biriktiriyorum yengeye verecegim korkut :mrgreen:

çok korktum:salut:
bak bir sır vereyim, bir arkadaşımı hayabusaya bindirdim 5. vitesi bitirdim 320 km hıza ulaştım hedef 340 kilit derken motorda ksaltılmış 4+1 yoşi var aaaaa arkadaki artçının sesi 5.vites 11.000 devir'deki hayabusadan çok çıkıyor, bilmem anlata bildim mi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Ya abı takdığın konuya bak sana istanbulda başka kızmı yok sıkma canını abim ya valla değmez

sinan sende kısıtlama var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar