ben ekran görüntülerini tek tek biriktiriyorum yengeye verecegim![]()
Arkadaşım aynı problem bende de var, mecburen katlanıyoruz staj yaptıgımız yerde.Eğer forumun eskilerindensen az çok tanıyosundur beni, buyuk bir şirkette mimarlık stajı yapmaktayım ama serverımız öyle guvenlikli öyle sağlamki o kadar bilgisayardan anlamam ragmen her yolu denedim istediğim sayfalara girmek için ama ethernet kartını kitliyor olmuyor bir turlu en sonunda ugrasa ugrasa bir noktaya kadar geldim o da kafasına gore giriyor bazen giriyor bazen girmiyor yakalarlarsa hemen ban atıyolar servera kitliyolar yakalayamazsa da işine yaradıgı surece kullanıyosun kotunun iyisi seklinde.Yakaladıgım nokta sudur ninjacloak diye bişey var v tunnel ktunnel tarzı turkiyedeki serverlar onu tanımlayamıyor ne iyi site guvenlikle olarak ne de kotu guvensiz site olarak ordan girdiğin zaman açılıyor sadece facebook oda sadec izleyebiliyorsun kimseyle konusamıyorsun ve yorum yapamıyorsun buraya kadar ben getirdim benim staj bitmeden devamını da sen getir abi!![]()
![]()
![]()
sen çok tehlikelisin.. ::139::
hakan abi,
istanbuldaki sel felaketinde ofislerimiz harab olmuştu, bana sıfır yeni bilgisayar geldi yinede aynı
Ya girerse şimdi foruma:queen:
şşşşitttt layt erkek, sen hayabusaya binecek kadar erkek ol gel:queen::queen::queen:
eşşeğini saglam kazıga bagla demişler kadir :bounce: o yüzden dostlarım aynı benim dostlugum gibi olsunlar derim ama düsmanlarım aman bana benzemesinler :queen: benim gibi bi düşman Allah kimsenin başına vermesin :queen:
Aslında değiştirmesek daha iyi.
1 haftada hit yapar konu
Şaka bir yana değiştirdim.
Soruna gelince, okuyamadım çıkmam gerek![]()
Fazer kurtarmazmı.:queen:
ben ekran görüntülerini tek tek biriktiriyorum yengeye verecegim korkut :mrgreen:
Ya abı takdığın konuya bak sana istanbulda başka kızmı yok sıkma canını abim ya valla değmez