İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P

Arkadaşlar motoru İstanbuldan aldım.2006 model Hyosung GV650 ve 7800 km de.Ocak ayına rağmen dün motorumu tehlikelide olsa Kütahyaya ulaştırdım.Gerçekten gücü ve torku çok yüksek.1.vitesi 85 km/h kadar uzuyor.Aldığımdan beri 5. vitesi daha göremedim.240 kilo ağırlığı ile oturaklılığı, süspansiyonu,önde çift arkada tek diskiyle frenlemesi ve 73 bg 90 derece V-twin,su soğutmalı, kayış aktarma motoruyla parformansı büyüleyici,Yakıt olarakta 230km de 30TL 95 oktan yaktı işte fotoğrafları buyrun.

[/

[URL=http://imageshack.us]

Son düzenleme:
hayırlı olsun kardeş çok harika bi motor almışsın:cat:

allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız senelerce binmen dileğiyle..:)

Hayırlı olsun çok güzelmiş kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Sorması ayıptır kaç paraya aldın abi.?

Hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin benimde çok hoşuma gidiyor bu makineler

:)Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Gerçek motorcu olduğunu buz pistinde de gösterdin helal olsun kardeşim. :cat:

güzel motor .. hayırlı olsun dostum . güzel bi koruma demiri taktır bikaç aksesuarla çok daha şahane olur .. güle güle kullan kazasız belasız günlerde

Alınabilecek en kötü makinayı almışsınız. bir kere 72 Bp , o şase için fazla güçlü.motor dediğin 40-50 Bp veya 100 Bp üzeri olur.. hemde 650 CC. cık cık cık motor dediğin 1000 CC den başlar. üstüne üstlük kore malı. ( dandik ),rengide olmamış motor dediğin siyah olur. çok masraf çıkartır bu.

Kısaca 5 para etmez , yaramaz bu motor. verdiğiniz paraya yazık.atın gitsin.

Yukarıdaki satırları okuduğunuzda şasırdınız değilmi ? Elbette şaka , motorunuzu güle güle ama dikkatli kullanın.güzel ve güçlü bir motor almışsınız. hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar