İşte Yamaha YZF R-125' in İlk sesli videosu

125 cc fazla bir şey beklemek hata olur kanısındayım.başalngıç için yeterli bir motor ama parası olan çok tutmaz elinde bu motoru

Bir race tadi alinabilecegini zannetmiyorum. 125 cc sonucta. Insanlar motoru catlatsa da patlatsada bi yere kadar yani.

race adını alması için 200 km den fazla yapması ve ses çıkarması gerekmez o zaman chooper lerde race olsun sesi var 200 km yapabilir race sadece tarz dır tip olarak race 50 cc de olsa 900 de olsa race ;)

konuya gelince 15 bg civarı güç üreten bi makina dizayn harika abileri gibi ses olarak sonuçta 125 cc motor yani ybr ye benzer cbr a benzer ataklı olmadığı ve 2 zamanlı olmadığı sürece sesler yakın olur sadece egzost biraz fark ettirir. güzel motor.

cbr sele yüksekligi 776
yzf ninki 818 ybr ile karşılaştıranlar var bide ybrninkide söyleyim 780...

bencedde sesı cok benzıo ama performans farkı var bu arada bu motorun fıyatı nedir

345

Güzel motor arkadaşlar yiğidi öldürün hakkını yemeyin:cat:Fiyatta güzel olursa bu motor tutar canım ülkemde...Boyut olarakta kalıplı 125cc ye göre... cbr dan ninja250r den derbiden kalıplı duruyor.Ben tutsun tutmasın bütün motorların getirilmesi taraftarıyım her malın alıcısı bulunur zevkler farklıdır...çeşit ne kadar çok olursa kalite artar(markalar için diyorum)rekabet kızışır fiyat düşer:p kazanan tüketici olur.Bu motorun fiyatı uygun olursa bakın bakalım cbr ı kim alır? satılmadımı ne olacak hondada adam gibi 125 cc ss çıkaracak...Ses olmaz, tek-çif silindirden 500 hp de olsa ses 4 silindir tadı vermez onun için bunu alacakların yeni başlayan yada fiyatına göre daha büyük cc lere parası yetmeyen ama yakışıklı makine kullanmak isteyenler olacağını tahmin ediyorum...

evet ya bole race sesımı olur goruntusu guzelde asıl onemlı olan sesten sınıfta kaldı:)

Biri şu adamın konuşmalarını türkçeye çevirsin :cherry: :queen:
Valla o fiyata hiç te deymez
Ona alacağım fiyata ben 2.El sağlam bir racing alırım
Türkiyede bu motor tutulursa ne diyim! :queen:

ne bekliyodunuz beyler..1000 RR sesimi...hepinizin olayı ses...:p

Bu Salak İngilizlerin aksanından nefret ediyorum...gerzek herifler...telaffuz biçimleri bile ayar ediyor...

makinada yalan gibi...sonucta 125 lik...ha DERBI 125 lik olsa 2 zamanlı bak sen üretilen güce...

::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::biggrinn::haapppy:::biggrinn:

Yorumu zaten abim yapmış SAYGILAR .......... ::asker::::asker::
ama yinede görüntü honda cıbırdan kat kat güzel........:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sesı cbr 125 ın aynısı,görüntüsü ise çok hoş.

cıbırı pırtlattığı kesin yok sesi yok şusu busu fasa fiso,bekleyin ve görün.honda hayat onda diyenleri göreceğim,,,,,,,,,,,:cat:

ses bıseye benzemıyo onu gectım ama bana hacım olarakta bıraz kucuk geldı sankı

tek sılındırden 4 sılındır sesı bekleyıp sonrada bunun sesi ne boyle dıyenlerı anlamıyorum valla ne yalan dıyım :)

Goruntu nasıl CBR125 ın aaynısı anlamadım ben bu ısı Kac numara gozluk verelım hocam :) Bu CBr125 cılere kendı makınaları nasıl gozukuyor bılmıyorum he :) Hani tam hatırlamıyorum da bi söz vardı Bişeye yavrusu bısı gozukurmus :p valla hatıalayamadım ne neye gozukurdu :)

sesı cbr 125 ın aynısı,görüntüsü ise çok hoş.

Nitrious81 eğer lafın Tuğper'e ise bence Tuğper'in yazdığı mesajı bir daha oku... Yok değilse kusuruma bakma...

Son düzenleme:
Af edersin yaa gece gece nasıl gordum ben onu ogle kusura kalma :) Adam hakketen ne yazmıs ben ne yazmısım Tuhaff :) Neyse hatamız var kabul ederız :) Saol uyardıgın ıcın.Tovbe tovbe hayal mı gordum benn yaww :) İstersen alıntını silebilrisin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar