Olur böyle şeyler, benden özür dilemene gerek yok ben sadece yanlış okuduğunu düşündüğüm için uyardım, herneyse.
Ben de yorumumu yapayım bari. Beyler bu motor 125cc.'lik olacağından ne ses ne kalıp ne motor gücü 600'lük makinalarla karıştırılmamalıdır, hatta 2 silinidirli 250'likler içinde aynı durum geçerlidir. Bu motorlar başlangıç motorudur...
Başlangıç ne demektir? Ağır olmasın, güçlü olmasın rahat kullanılsın, sana temel şeyleri öğretsin demektir. Bu cbr125 ile yzf125'in ekstrasıda supersportlara (600cc.'lik race) tip olarak benzetilmeye çalışılmış olması ve göze hitap etmesidir fakat abileri ile uzaktan yakından ilgileri yoktur. Cbr125 600f'e benzer, yzf125 te bence r6'ya benziyor... Bunun dışında bir beklentiye girmek, kalıpsal olarak, sessel olarak, güçsel olarak bence saçmalama yolunda atılacak adımların başını çeker.
Bazılarımız sürekli söyle diyor; "az daha iri olsaymış", "sesten sınıfta kalmış", "lastikler neden bu kadar inceymiş" sizce bu sözler akılla mantıkla ne kadar ilintili. 13-15 beygir gücündeki aletler az daha iri olsa yelken gibi rüzgarı tutacak ağır olacak bu sefer gitmeyecek. Bu sefer de "neden gitmiyor yahu" mu diyeceksiniz. O zaman 125'lik sınıfı kaldırsınlar herkes rahat etsin. Olacak iş var olmayacak iş var. Lütfen yazarken biraz daha düşünmeye gayret edelim...
Şimdi bu motorlara heves eden arkadaşlar, eğer imkanlarınız el verirse alın motorlarınızı tepe tepe binin, motosiklete iyi bir başlangıç yaptığınız bilin ama sakın 600'lük makinalara da bakıp "ulan şurası daha büyük olsaymış", "egzozu şöyle ses verseymiş diye düşünmeyin, rahat olun altınızdakinin ne olduğunu iyi bilin, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabından şaşmayın. Altınızdaki makinanın 600'lük gibi olması için gerçekten 600'lük olması gerektiğini unutmayın yani "gibileri" aklınızdan silin. "Gibicilerede" kulak asmayın...