Işte Türk Mucizesi!

Genelde yazılanları "en ufak bir kazada mahvolurlar" şeklinde görmek mümkün 8insanların gülmesi gerekn yerde üzülmeleri beni de üzmüştür) lakin şu varki o motosiklet hiç bir zaman 15-20km/h geçmiyordur:).zaten farkedilebilme gibi bir problemleri olmadığı çok açık:mrgreen:.Çok takmamak lazım gülüp geçmek lazaım hayat kısa.başlrına bişey gelse 100 kere gelirdi bu önlemsizlikle.Demekki neymiş: farkedilir olmak önemliymiş:queen:

Domuz kafa jawa bu galiba, 2 zamanlı. bunu Şoray Uzun'un programında da göstermişlerdi. :)

jawa calıfornıa o babamında vardı 86 87 li yıllarda biz de o şekilde binerdik yalnız tek fark annemin kucağında bir de kardeşim vardı :queen::queen:fazladan

İnsan kendisini bukadarmı rezil eder ha sokak ortasında çıplak gezmişsin ha o vaziyette motorla gezmişsin rezillikten başka birşey değil..

Ben bu aileyi 2 sene önce Şoray ile Uzun Yolda programında da görmüştüm.Aynı motora aynı insanlar aynı şekilde binip portakal bahçelerine gidiyorlardı.Kadir bey o zamanlar 200 kilo bile yoktu yanılmıyorsam.Çocuk büyümemiş bile:queen:

bende izlemiştim o programı o zamanlar bu motor en fazla 3 ay daha gider dediydim ama yanılmışım bu makine bi mucize yahu :queen:

:cherry:yaw ben bunu sankim televizyonda da gördüm gibi geliyo bana:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor çok klas vede güzelmiş...

bir kaza olsa allah korusun çevreye saçılacak et parçacıklarını düşünemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar