İşte Geldim Burdayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşbuldum.. Kafede vardım sonrasında Cadde Bostana geliysen oradada vardım. "Abim Beko" ile beraber... :) Zaten orda tanıştıklarımdan kim kimdir pek burdan çözemiyorum henüz. Belkide tanışmışızdır... :D

kafede vardım erken kalktım büyükçekmeceye gideceğim muhabbeti oldu hatta dönüşüm süper zor geçti heycan macera hepsi birdi hehehe:p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hoşgeldin. 29 ekim akşamı sahildeki buluşmada gördüm seni. Motorun çok güzel. Uğurlu kadimli olsun. En güzel günlerinde binmeni dilerim.

MT ailesine katılımcı ve kalıcı olmanı dilerim.
Saygılar...

Hoşbuldum.. Kafede vardım sonrasında Cadde Bostana geliysen oradada vardım. "Abim Beko" ile beraber... :) Zaten orda tanıştıklarımdan kim kimdir pek burdan çözemiyorum henüz. Belkide tanışmışızdır... :D

bende ordaydım nası gormedım :p

burda varmısın

ehitlikvealpergoumgn066nr5.jpg

kafede vardım erken kalktım büyükçekmeceye gideceğim muhabbeti oldu hatta dönüşüm süper zor geçti heycan macera hepsi birdi hehehe:p

Hımm sanıyorum hatırladım seni üsküdara bırakmışlardı galba. :)

Hoşgeldin. 29 ekim akşamı sahildeki buluşmada gördüm seni. Motorun çok güzel. Uğurlu kadimli olsun. En güzel günlerinde binmeni dilerim.

MT ailesine katılımcı ve kalıcı olmanı dilerim.
Saygılar...

Çok saol, acaba sen hangisiydin :) Ya bu önce buluşup sonra siteye kayıt işi zormuş yaa :))) Geriden oldu biraz.. Kim kimdi hatırlamıyorum heheheh

Son düzenleme:
ya iskeleye bırakıp giden hell 24 sağ olsun bi an bıraktı gitti
sonrası gösteri için vapur çalışmıo taksi gitmio of of ne zor gittim ama

Ya bu korkunç fotoyu kim çekmiş :) Evet ordayım işte berbat berbat .. Derhal kaldırılmasını talep ediyorum :)))))) fotonun sağ tarafındaki tuhaf şey benim :)))

karşımda oturan herkesten sonra gözleme yiyen hatun sendin öylemi :p hatta çakmak çıkardığın için jess yapma demişti doğrumu hatırlıyorum acep:silent:

hesabıma 5 ytl havale edene göstertirim :p

canın sağolsun hemen yatırım gösterin dicem ama yoktu orda o izmirde idi:salut:

Son düzenleme:
oy oy oyy en acilinden orada bulunan ekiple bi buluşma daha ayarlamak gerek bence.. Yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam sanıyorum... Kim nerdeydi, kim kimdi, kim kiminleydi, kim kimin nesiydi :)))))) hahahah aptal oldum yahu...

beyazlı hatun sen değilmisin işte en son yemek yiyen heheheheh

karşımda oturan herkesten sonra gözleme yiyen hatun sendin öylemi :p hatta çakmak çıkardığın için jess yapma demişti doğrumu hatırlıyorum acep:silent:

Evet evet aynen öyle.. Milette yemeğini bitirdikten sonra kimse tabağıma yan gözle bakmasın die sonradan yemek yiyen hatun bendim :) Aynen hatırladığın gibi :)

sen benim cicimi kandırmayamı çalışıon he akraba demem kan davası açarım :p

kanmam ben biliom ki sen izmir mt ile birlikte idin cicim :rendeer:

Evet evet aynen öyle.. Milette yemeğini bitirdikten sonra kimse tabağıma yan gözle bakmasın die sonradan yemek yiyen hatun bendim :) Aynen hatırladığın gibi :)

ama bakan hatta ne çok yiyorsun doymak bilmiyorsun die konuşan az olmadı bir elinde pasta dierinde gözleme:queen:

Son düzenleme:
oy oy oyy en acilinden orada bulunan ekiple bi buluşma daha ayarlamak gerek bence.. Yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam sanıyorum... Kim nerdeydi, kim kimdi, kim kiminleydi, kim kimin nesiydi :)))))) hahahah aptal oldum yahu...

dilek ve şikayetleirinizi siz mail yolu ile emin'e yollayın oda bana atar mühürler jesse atarım, oda son onay için gökhana atar. cvp'ıda yusuf yazıp muharrem ile ivedi yollar size =))

dilek ve şikayetleirinizi siz mail yolu ile emin'e yollayın oda bana atar mühürler jesse atarım, oda son onay için gökhana atar. cvp'ıda yusuf yazıp muharrem ile ivedi yollar size =))

hahah boşver vazgeçtim bunları yapmak daha zormuş :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar