- Konu Yazar
o zaman beni kesin hatırlarsın, pala bıyıklı şişe dibi gözlüklü fötür şapkalı beyaz tuvaletli adam bendim, hatta kuğu gölü balesi gösterisi yaptım hani??
heehehe acaba ben başka biyeremi gittimkine
o zaman beni kesin hatırlarsın, pala bıyıklı şişe dibi gözlüklü fötür şapkalı beyaz tuvaletli adam bendim, hatta kuğu gölü balesi gösterisi yaptım hani??
Hoşbuldum.. Kafede vardım sonrasında Cadde Bostana geliysen oradada vardım. "Abim Beko" ile beraber...Zaten orda tanıştıklarımdan kim kimdir pek burdan çözemiyorum henüz. Belkide tanışmışızdır...
![]()
Hoş geldin!!:rendeer:
Hoşbuldum.. Kafede vardım sonrasında Cadde Bostana geliysen oradada vardım. "Abim Beko" ile beraber...Zaten orda tanıştıklarımdan kim kimdir pek burdan çözemiyorum henüz. Belkide tanışmışızdır...
![]()
kafede vardım erken kalktım büyükçekmeceye gideceğim muhabbeti oldu hatta dönüşüm süper zor geçti heycan macera hepsi birdi hehehe![]()
Hoşgeldin. 29 ekim akşamı sahildeki buluşmada gördüm seni. Motorun çok güzel. Uğurlu kadimli olsun. En güzel günlerinde binmeni dilerim.
MT ailesine katılımcı ve kalıcı olmanı dilerim.
Saygılar...
heehehe acaba ben başka biyeremi gittimkineböyle bişey hatırlamıyorum
![]()
bende ordaydım nası gormedım
burda varmısın
![]()
burda varmısın
![]()
burda varmısın
![]()
Ya bu korkunç fotoyu kim çekmişEvet ordayım işte berbat berbat .. Derhal kaldırılmasını talep ediyorum
))))) fotonun sağ tarafındaki tuhaf şey benim
))
cicim sen nerdesin ben görmedim seni yoksa saklandın mı:salut:
cicim sen nerdesin ben görmedim seni yoksa saklandın mı:salut:
Ya bu korkunç fotoyu kim çekmişEvet ordayım işte berbat berbat .. Derhal kaldırılmasını talep ediyorum
))))) fotonun sağ tarafındaki tuhaf şey benim
))
hesabıma 5 ytl havale edene göstertirim![]()
hesabıma 5 ytl havale edene göstertirim![]()
karşımda oturan herkesten sonra gözleme yiyen hatun sendin öylemihatta çakmak çıkardığın için jess yapma demişti doğrumu hatırlıyorum acep:silent:
Evet evet aynen öyle.. Milette yemeğini bitirdikten sonra kimse tabağıma yan gözle bakmasın die sonradan yemek yiyen hatun bendimAynen hatırladığın gibi
![]()
sen benim cicimi kandırmayamı çalışıon he akraba demem kan davası açarım![]()
karşımda oturan herkesten sonra gözleme yiyen hatun sendin öylemihatta çakmak çıkardığın için jess yapma demişti doğrumu hatırlıyorum acep:silent:
Evet evet aynen öyle.. Milette yemeğini bitirdikten sonra kimse tabağıma yan gözle bakmasın die sonradan yemek yiyen hatun bendimAynen hatırladığın gibi
![]()
ama bakan hatta ne çok yiyorsun doymak bilmiyorsun die konuşan az olmadı bir elinde pasta dierinde gözleme:queen:
oy oy oyy en acilinden orada bulunan ekiple bi buluşma daha ayarlamak gerek bence.. Yoksa ben bu işin içinden çıkamıycam sanıyorum... Kim nerdeydi, kim kimdi, kim kiminleydi, kim kimin nesiydi))))) hahahah aptal oldum yahu...
dilek ve şikayetleirinizi siz mail yolu ile emin'e yollayın oda bana atar mühürler jesse atarım, oda son onay için gökhana atar. cvp'ıda yusuf yazıp muharrem ile ivedi yollar size =))