Işte Dakar...

işte fotograflar....:

ve yolunuz AÇIK OLSUN....
NE MUTLU SİZİN GİBİ OLANA...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sirkeciden gecerken üst gecitteydim aklıma geldi dakar buluşması ama telefon kapalı oldugu için istanbul mtye haber vermedim umarım görmüşlerdir....

fotolar için teşekkürler

ekibimize başarılar diliyorum. ne yazıkki geçişi kaçırdık :(

COK HARIKA YA GURUR verici bir olay... İnşallah istedikleri yere varabilirler.. Selamlar herkese bolu mt adına :)

saat 23 gibiydi evde ailece tv izliyorduk baktım DAKAR fln, 2 abim gidiyor, uğurlama fln.. dedim baba bak kesin bunu bizim siteye yayınlayacaklar görürsün.. ertesi gün girdiğimde sitedeydi.. meğerse haberi yayınlanmadan fotolar koyulmuş.. MT sizleri seviyorum.. Herkese başarılar..
Yolcu abilerime de başarılar.. inşAllah başarılı olup dönerler..

Tüm kalbimizle başarılı olmalarını diliyoruz. kazasız belasız sağlıcakla geri dönmeleri dileğiyle.

Muhteşem bir ugurlama olmuş artık derece yakışır böyle bir ugurlamaya:)

aslında ben biliyordum bu adamların gidecegini ama unutmuştum beşiktaştan geçerken baktım gurup toplanmış ortada bi motor hehh dedim bu adamlar heralde dakar sonra gittim yanlarına her ikisine selam verdim ben geldigimde gidiyorlardı daha çok foto çakicaktim ama olmadı bende yolda çekmeye devam ettim.
yolları daima açık olsun..

saat 23 gibiydi evde ailece tv izliyorduk baktım DAKAR fln, 2 abim gidiyor, uğurlama fln.. dedim baba bak kesin bunu bizim siteye yayınlayacaklar görürsün.. ertesi gün girdiğimde sitedeydi.. meğerse haberi yayınlanmadan fotolar koyulmuş.. MT sizleri seviyorum.. Herkese başarılar..
Yolcu abilerime de başarılar.. inşAllah başarılı olup dönerler..
:cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar