İşte bizim Türklerin akıl almaz icatı :)

Yer bursa
Resmi çeken mCk pıstafa =))

Kırılan sandalye çöpe atılmaz ne yapılır bakın =))

IMG0117A.jpg

IMG0118A.jpg

IMG0119A.jpg

mCk

erhancım saolasın ızmırın gulu fotografları koydugun ıcın eme saygı lutfen

mCk

tasır tasırr gormen lazımdı hocam adam cok emek sarfetmıs onu oraya ttturmak ıcın:p

Çok yaratıcı olmuş 10 numara ya hem de ucuza mal etmişsiniz:cherry::queen: Ama döşemeyi değiştirme ihtimaliniz varsa daha güzel olur siyah deri üstüne şekilli bişeyler:)

mCk

Çok yaratıcı olmuş 10 numara ya hem de ucuza mal etmişsiniz:cherry::queen: Ama döşemeyi değiştirme ihtimaliniz varsa daha güzel olur siyah deri üstüne şekilli bişeyler:)

arkadsım bız yapmadık ben sadece bı yerde gordum ve fotografını cektım ve bunuda vascoya yolladım oda sızınle paylastı o yuzden malesef deıstıremıyz dosemeyı ama vasco photoshop varmı sende bende yok varsa hemen degıstır dosemeyı

ilginçve güzel olmuş ellerine yapanın ama güvenipte sırt yaslamak ona bilemiyorum artık :D güzel aslındada sırt yaslama meselesi çok düşündürücü arkasına alcagı yolcunun Allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
modernizimin bir başka acıdan görünen yüzü. ben bu çalışmaya giderken ince belli çay bardagında kalan cay yaprakları diye adlandırıyorum

imza salvadore deli :mrgreen:

Adam bildiğin sisibar olarak kullanmış sandalyeden arta kalanları, çok acaip/ilginç bir olay yok.İmkanı olsa farklı birşey yapardı.Türkiye gerçeği.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar