İşte bir concept daha : Matt Hotch V-Lux

Çok çirkin be,valla bişeye benzettim dersem ayıp kaçar :mrgreen: :queen:

:queen: :queen: Akıllı adamın hali başka oluyor işte :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üzerinde 1920 lerin çizgileri var, zaten kullanılan motor da sanırım o yıllardan kalma. Bence güzel bir retro denemesi. (Frenler buellde olduğu gibi. hımm)

Not:Kabuto "Şık" demek istedin di mi:silent:

aman allahım bu ne ya ::eek:hmy:: çok başarılı :cat: ayrıca disk frenlerde süper olmuş... alıcam bi tane :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Üzerinde 1920 lerin çizgileri var, zaten kullanılan motor da sanırım o yıllardan kalma. Bence güzel bir retro denemesi. (Frenler buellde olduğu gibi. hımm)

Not:Kabuto "Şık" demek istedin di mi:silent:

ne yani başka manaya gelebilecek bir kelime mi var orda :cherry:

motorun eskiliği konusunda eminmisin bana yeni bir parça gibi göründü. eski motorların şanzıman bölümü karpuza benzer genelde. bunun kapakları öyle gösteriyormuş gibi.
ayrıca ortada tarzı olan bir alet var ama zamane gençliği sadece cicili bicili sport motorlara bakıyor, bunları beğenmiyor şekil 1a da olduğu gibi.
buraya bi r6 resmi koysan herkes atlar ne güzel motor diye ama bilirlermi bu motor belkide 2 tane r6 alır belki daha fazla eder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güsel değil bea :cherry: spariş verin 4 tane dağıtıcam hayrına bu hafta sayısal vuracak kesin hissediyorum (ama önce oynamam gerek :queen: )

Degisik olan her sey guseldir. Ama bunu anlayacak insan lazim. Teseekurler dostum bizimle paylastigin icin

güzel motor. bayaa zaman harcamışlar anlaşılan...
acaba kaç yüzbin dolar:silent: 100.000 dolardan az ise hemen alıyom :mrgreen:

kaputo
cok sik bir motor cok para dokmuslerdir buna ya

Ertuğrul_Öz
Not:Kabuto "Şık" demek istedin di mi

ertuğrul ne artniyetli adamsın . tabiki "şık" demek istedi. "ş" harfine basarken yanlışlıkla "s" bastı. ayrıca aynı olay "i" "ı" harfleri içinde geçerli olay tamamen klavyenin suçu. ah ah nerde o eski sahibini dinleyen klavyeler :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar