- Konu Yazar
Herkese merhaba adım uğur 1 ay öncesine kadar araba hastasından öte bi haldeyken şimdi kanıma giren super sport aşkıyla yaşamaya başladım
ha araba hastalığım devam ediyor ama en az onun kadar hızlı bi şekilde super sportlarında sevdası kanıma işliyor...öncelikle burda tecrübeli arkadaşlar olduğunu bildiğim için bikaç sorum olcak ama öncelikle anlatmak istediğim ufak bişey var nasıl kanıma girdi bu motor sevdası
6 yaşındaydım 50 cc lik mobiletlerle kuzennler geziodu fln bi pazar sabahı bende sürcem dedim çalıştırdım falan herşey güzel sonra moto gp deki gibi virajda dönerken yatırarak dönmeyi denedim gaza asıldım mobilet bi tarafa ben bi tarafa tabi gizlice yerine geri koydum ama o günden sonra hiç motorlara bakmadım hep araba hep formula fln derken bu yaz izmirli bi abimle tanıştım ki motor deliliğinden öte bi özelliği vardı ki şöyle diyim ben camdan bakarken 4. kattan bi simge fln bulurumda hani markasını öğrenirim hesabı bişey yapmaya uğraşıom bu hiiç bakmadan marka model motor cc si üstüne bide eksozun arka rüzgarlık altından mı yoksa yandan mı geçtiğine kadar sölüyordu..benimde kanıma girdi yolda gezerken gösterdi anlattı ivmelenme özgürlük fln super sport hastası oldum çıktım
ve şimdi ya nisandan önce ya da gelicek yılın eylülünde bi tane almak istiom ki işte sorularım burda başlıo...
ha bi dipnot ilk arabam opel vectra gt 156bg bunu söleme sebebimi sorularda belirtcem...
1.sorum şu herkes bna dio 125 lik ile başlaki 600 1000lik flnda altından kaçmasın...peki ben direk yamaha r1 ile başlasam nolur?? yani ilk aylar basmadan kullansam alışsam olmaz mı çünkü elimin ayarına ve yaklaşık 2 haftadır kaza videolarndan teorik bilgilere kadar herşeyi ezberledim yani onları uygulasam olmaz mı??
2.sorum şu simülasyonlar bana yardımcı olabilrmi yani gerçeğe çok yakın olanlar?
Son sorumda şu ki benim için cevabını tam olarak alamadığım soru...1000 lik yamaha r1 le başlicam dediğim herkes vazgeçirmek için uğraşıyor ben ise onunla başlamak istiom yani ilk arabam agresifti yani 1999 yılında 94 model doch vectraydı tamam 4 tekerlekte kontrol daha iyi ama eğer adamakıllı çalışsam uygulasam 2 ayda acemilikten geçip ustalığa yakın olma şansım hiç mi olmaz acaba?? çünkü bişeyi kafaya koyduğumda yapan bi insanım ve yani ilk motorumunda r1 olmasını istiyorum....
herkese şimdiden çok teşekkür ederim...saygılar....
1.sorum şu herkes bna dio 125 lik ile başlaki 600 1000lik flnda altından kaçmasın...peki ben direk yamaha r1 ile başlasam nolur?? yani ilk aylar basmadan kullansam alışsam olmaz mı çünkü elimin ayarına ve yaklaşık 2 haftadır kaza videolarndan teorik bilgilere kadar herşeyi ezberledim yani onları uygulasam olmaz mı??
2.sorum şu simülasyonlar bana yardımcı olabilrmi yani gerçeğe çok yakın olanlar?
Son sorumda şu ki benim için cevabını tam olarak alamadığım soru...1000 lik yamaha r1 le başlicam dediğim herkes vazgeçirmek için uğraşıyor ben ise onunla başlamak istiom yani ilk arabam agresifti yani 1999 yılında 94 model doch vectraydı tamam 4 tekerlekte kontrol daha iyi ama eğer adamakıllı çalışsam uygulasam 2 ayda acemilikten geçip ustalığa yakın olma şansım hiç mi olmaz acaba?? çünkü bişeyi kafaya koyduğumda yapan bi insanım ve yani ilk motorumunda r1 olmasını istiyorum....
herkese şimdiden çok teşekkür ederim...saygılar....