İstanbuldan herkese selam

GKN

ben girerim abi
kolda çıkartırım,yatakta sararım:p
giricem diyip girmeyenler utansuın
onur evden mayosunu havlusunu bile aldı:cat:

eeee sözümüzü ne zaman yedikki gökhan dimi ama..giremeyen ne oluyordu faşomuydu bu arada gökhan faşo neydi??unutmuşum:):)

ben girerim abi
kolda çıkartırım,yatakta sararım:p
giricem diyip girmeyenler utansuın
onur evden mayosunu havlusunu bile aldı:cat:

Vllaha cıkardım geldim geldim geldim ayaklrımı soktum tam suya sonrası malum :pale:ama gırıyodum hıc ustunu bıle cıkarmayanlar dusunsun:cherry:

hoşgeldin arkadaşım, umarım katılımcı olursun, olmasanda NGK seni oldurur :p seni feysbuk grubumuzdada görmek isteriz :mrgreen:

arkadaş sağlam birisi ama referans sakat :queen::queen:

hoş geldin aramıza kardeşim :rendeer::rendeer:

teşekkür ederim ama referansı sakatlayan benim rahat ol yani:):)dimi g k n

hoşgeldin arkadaşım, umarım katılımcı olursun, olmasanda NGK seni oldurur :p seni feysbuk grubumuzdada görmek isteriz :mrgreen:

facebook açmamıştım mazi kovalamasın diye ama yakında inşallah oradada yer alacağım siz nereye biz oraya:)tutku bu vazgeçmeye gelmez

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
kardeş hoşgeldin burhan felekte görmüştüm de tanışmamıştık ::tutkuy::iyi vakit geçirirsin umarım

hoşgeldin arkadaşım umarım istediğin gibi bir ortamı burda bulursun gerçi arkadaşın burda yabancılık çekmezsin
kendini anlat tanıt biraz diycem de hani ne derler

bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söliyim oo misal anlatma sen kendini:queen:

hoşgeldin arkadaşım umarım istediğin gibi bir ortamı burda bulursun gerçi arkadaşın burda yabancılık çekmezsin
kendini anlat tanıt biraz diycem de hani ne derler

bana arkadaşını söle sana kim olduğunu söliyim oo misal anlatma sen kendini:queen:

ipucunu doğru yerden yakaladın.kendimi anlatmama gerek kalmadı iyi dileklerin için sağol zamanla zaten daha iyi tanışacağız

en kısa sekılde bahsetmısın kendınde sen bakma bu erdınce ımzayı okursa anlıycak .kıyamet gelsede kopsak:queen:

GKN

hiç unutmam, seneeee bindokuzyüz çift sıfır
karlı bi yaz günü
kırmızı çoraplarımla dolaşıyorum moda sahillerinde:queen:

ulen bende bıyıkları kıvırıyodum sana dogru o gece tanışmıştık senle :queen:
sonrada yıllar sonra bi velet aldın geldin karşıma :) bu senin oglun dedin :queen:

oo onur gelmiş topic acmısta bnm haberim yok:queen:

hosgeldin abicim sende mutlu yuvamıza:p

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dediğim gibi toplandığımız zaman daha eğlenceli vakit geçireceğimize eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar