İstanbul'daki trafik ışıkları değişiyor!

Ha zaten trafik ışıklarını dengesiz led yaptılar hiç göz almıyormuş gibi her yerini led yapıyorlar. B.k var...

Aaaaa Sokak Lambaları Çok Neşeli Olmuşşş :))))

Bizim Halkımız Yeşilde Geçiyor,
Sarıda Hızlanıyor,
Kırmızıda Transit Gidiyor :)))

Yakın zamanda haberlerde görmüştüm. Nerede yapıldığını hatırlamıyorum ama kırmızı yandığı zaman yolun diğer tarafını görmeyi engelleyen bir hologram benzeri bir görüntü meydana gelıyordu.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Elin oglu trafik isiklarini kaldiriyor, bizimkiler pavyon tipini yapiyor.:)
Ulem o kadar içiyorum, su bizi yönetenlerin kafasina sahip olamadim.
Kaldiracagina!!!!!!:pr:

krd

En kısa zamanda diyanetten: kırmızı da geçmek günahtır fetvası bekliyorum.

Bence kırmızı ışıkla uğraşacaklarına sağa dönüşte yayaya yol vermeyenlerin gözüne biber gazı sıksalar daha iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başta bunlardan (asfaltör) almışlar.

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Haber.aspx?NewsID=19506

Sonra nerede kullansak, boş boş duruyor diye düşünürken, ışık yanacağına direk niye yanmıyor yahu diye parlak zekalı biri çıkmış aralarından. Böylece 0 model asfaltörlerini kullanma fırsatı doğmuş.

Bütün direk parıl parıl yanarken 80% enerji tasarrufu da olacakmış, fizik kurallarını değiştirmişler :).

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbulda değil de anadolu da bir çok yerde ışıklar arkadaki güneşten dolayı görünmüyor. ne yandığı belli değil. tasarrruf için gece lambası ampülü kullanıyorlar tahminimce.

evet malesef onlarda eski ampullü sistem var şimdi istanbuldakiler led li

estetik olarak güzel bir çalışma ama işlevselliği tartışılır. Gece süper, eyvallahta mesele gündüz gözükmesi zaten. Canlı görmedim ama fotolardan gündüz çok sönük kaldığını anlayabiliyorum. Bazı yerlerde gerçekten ışığı fark edemiyorsunuz.

güzel olacakmış gibi duruyor hem de daha iyi fark edilir uzaktan falan yerinde görmek lazım :)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
Geri zekalı belediye otobüsleri minibüsler ve halk otobüsleri sürekli kırmızıda ilerledikleri için ışığın ne olduğu belli bile olmuyor, bu sistem o geri zekalılar adına bizim iyiliğimiz için yapılmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar