Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakın zamanda haberlerde görmüştüm. Nerede yapıldığını hatırlamıyorum ama kırmızı yandığı zaman yolun diğer tarafını görmeyi engelleyen bir hologram benzeri bir görüntü meydana gelıyordu.
Elin oglu trafik isiklarini kaldiriyor, bizimkiler pavyon tipini yapiyor.
Ulem o kadar içiyorum, su bizi yönetenlerin kafasina sahip olamadim.
Kaldiracagina!!!!!!r:
Sonra nerede kullansak, boş boş duruyor diye düşünürken, ışık yanacağına direk niye yanmıyor yahu diye parlak zekalı biri çıkmış aralarından. Böylece 0 model asfaltörlerini kullanma fırsatı doğmuş.
Bütün direk parıl parıl yanarken 80% enerji tasarrufu da olacakmış, fizik kurallarını değiştirmişler .
istanbulda değil de anadolu da bir çok yerde ışıklar arkadaki güneşten dolayı görünmüyor. ne yandığı belli değil. tasarrruf için gece lambası ampülü kullanıyorlar tahminimce.
estetik olarak güzel bir çalışma ama işlevselliği tartışılır. Gece süper, eyvallahta mesele gündüz gözükmesi zaten. Canlı görmedim ama fotolardan gündüz çok sönük kaldığını anlayabiliyorum. Bazı yerlerde gerçekten ışığı fark edemiyorsunuz.
Geri zekalı belediye otobüsleri minibüsler ve halk otobüsleri sürekli kırmızıda ilerledikleri için ışığın ne olduğu belli bile olmuyor, bu sistem o geri zekalılar adına bizim iyiliğimiz için yapılmış