İstanbul'da şehir içi kullanılacak scooter tavsiyesine ihtiyacım var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Maalesef Piaggio TR distribütörü Doğan Trend de yedek parça fiyatları çok tuzlu , mesela Ngk marka bujisini servis 800 liraya satarken ben Ngk bayiinden birebir aynı kodlu bujiyi 250 liraya aldım , diğer sarf malzemelerde de durum aynı, oysa Yunan a gittiğimde filtre , balata , baga , kayış gibi zımbırtıları bedavadan biraz pahalı paralara aldım ,
avuç kadar sinyali bile 7-8bine satıyor bizimki , grenaj parçalarını yazmak bile istemiyorum yuh dersiniz..

Lakin motor çok güzel , uzun boylular için çok konforlu bende deveden biraz kısayım bu sebeple seviyorum keratayı 😅

bu arada 145.000 km deyim 4000 km de almıştım , şehir içinde bildiğin topaç gibi , yol tutuşu , freni efsane , sele altı efsane ötesi , büyük teker çapına rağmen iki kask artı motosiklet montu alır , uzun yolda da çok kullandım , defalarca İstanbul Turgutreis , 4-5 defa Karadeniz turu bir defada Tiflis'e kadar İstanbul'dan çıkıp 2500 km falan gittim , gayet keyifli yolculuklardı 😊
bana o ngk bayisinin iletişim bilgilerini verir misin?
suzuki araba için de ngk buji lazım olacak.
Geçen bakımda benim vstrom'un bujileri servisten aldık 4 tane bujiye 7bin lira verdim, çok, o zaman sana sormak aklıma gelmemişti.

• Beğen
Tepkiler: Ged
bana o ngk bayisinin iletişim bilgilerini verir misin?
suzuki araba için de ngk buji lazım olacak.
Geçen bakımda benim vstrom'un bujileri servisten aldık 4 tane bujiye 7bin lira verdim, çok, o zaman sana sormak aklıma gelmemişti.
Cyan da satın aldı gayet memnundu , en güzeli sahte buji mevzusunda kafa karışmıyor ama kargo yapmıyorlar , aslında parakende satışta yok ama depoya gelene motosiklet sever bir hanfendi var teslim ediyor sağolsun , wtsup dan gönderiyorum 😉

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cyan da satın aldı gayet memnundu , en güzeli sahte buji mevzusunda kafa karışmıyor ama kargo yapmıyorlar , aslında parakende satışta yok ama depoya gelene motosiklet sever bir hanfendi var teslim ediyor sağolsun , wtsup dan gönderiyorum 😉
Cyan aldığında haberim olmuştu zaten, bilgi senden geldiği için ona sormak yerine kaynağından alayım dedim, sağolasın.
Depoya gitmek için artık sezon başı havalar güzelleşince İstanbula giderim, gitmişken pideciye, dönerciye falan uğrarım.

165 e nakit Sh125 veriyorlar. Ayrıca taksitli olarak da 215 e geliyor (40 nakit 175 12 ay taksit). Bence onu da bir araştırın derim.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Piaggio Medley’i araştırınca baya olumlu yorumlar gördüm. Sadece servis ve parçaları tuzlu olabilir gibi geldi. Siz daha iyi bilirsiniz öyle mi ? Yoksa beni çok çekti.

Alakasız birde çevremde 1-2 tane uzun süredir freccia 150 kullanan var. Çok memnun ve öneriyorlar. Ön yargımdan dolayı yanaşmıyorum. Sizin fikriniz nedir ?
Freccia 150'yi 1 yıl 5000 km. kullanma ve takip etme imkanım oldu. Biz bir sorun yaşamadık. Fakat internette şikayetler var. Göstergeleri sanırım fabrikasyon arızalı geliyor. Çünkü birden fazla motorda aynı şeyi gördüm. Göstergede zeminin kırmızı renkli olduğu iki yer belirli bir zaman sonra ölü piksel gibi kararıyor. Fakat, kullanıma hiç bir etkisi yok. Gaz tepkisi atik, seri hızlanan bir skuter. Fakat 2000 km. de bir yağ bakımına çağırılması bu devirde biraz garip geliyor. Servislerin kalitelisini bulman zor hatta imkansız olabilir. Fiyatı gayet uygun.

Satın alma kararını vermeden önce alacağın motoru deneme imkanı aramanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar