İstanbulda Motosikletciye Saygı Duyulan Tek Mekan AVM

Ben burayı hatırladım sanki:silent:

Pınar senin motosiklet şurda duruyodu demi?

Benimkide geriye doğru gelen ince kaldırımsı yerin üstündeydi sanırsam:silent:

Şarışın ve bakımlı bayanların gelip benden ateş istediği yer değilmi burası:queen:

Evet bende hatırladım.. Doğru, kaldırımın üstüne doğru çıkmıştın sen ha düştü ha düşücek diye bakıyoduk bizde :cherry:
Ateş isteme mevzuunu hafızamdan silmişim hatırlayamadım :p

Mete_Han abi zati hep böle garip şehler seni bulur gibime geliyo neden....:silent:

akmerkezde sağlam para verdi he kereste kardeşim...:queen:

beyler burasıda AKMERKEZ otoparkı...yine en sote en kebap yer bizde...direkt giriyorsun...valla sizin için bu akşamda oraya uğradım...rus avratlara bakmadım yeminlen... :eek: bütün sosyetik playboyların möetresleri oraya takılırda... :eek:

Bu sosyetik güzelle motora binemi emce...:queen::queen: otopark olayı muhteşem abi söylemesi ayıp kaç para aldın sen...:silent::p cevahirin otoparkı daha güzelllllllll :p

Bu sosyetik güzelle motora binemi emce...:queen::queen: otopark olayı muhteşem abi söylemesi ayıp kaç para aldın sen...:silent::p cevahirin otoparkı daha güzelllllllll :p

ben halkin malıyım...halkim piner bana...yani arkama...yani arka koltuğa...eyy halkim acıttın tikkatli pin...:p

garip olan ne kuzen balky...:silent:

sen okumadan yine cevap yazmışın belli...:p

gümrükçüleri istemiyoz buralarda çek arabanı ...:p

artıkın gümrükçe değelim bıraqtım :queen: şimdi tüm dünyaya açıldım :) sen sanırım baya bi faal motorcusun he mete abi.. daha burda motorun üstünde durmayı bilmeyenler var sen onlara AVM lerin otoparklarını gezdiriyon :queen::queen: abi bunların asansörlüleride var biliyonmu bide 350 felan yapıyo dip gaz :queen::queen:

ben halkin malıyım...halkim piner bana...yani arkama...yani arka koltuğa...eyy halkim acıttın tikkatli pin...:p
:silent::silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar