İstanbulda Motosikletciye Saygı Duyulan Tek Mekan AVM

Bu akşam şunu farkettim Akmerkez olsun Cevahir olsun hangi Alışveriş Merkezine(AVM) gittiysem şu avantajları yaşıyorum...

1.Park Alanı mutlaka hemen girdiğinizde asansöre veya yürüyen merdivenlere en yakın olan yerde oluyor ve...park sorunu yaşamıyorsun...ve motorun yanından ayrıldığın anda hemen yukarıya çıkabiliyorsun...Avrupada standart olan şeyler bunlar zaten...ama bize bir lütufmuş gibi geliyor...

CEVAHİR AVM...

bugün buraya arabayla girip bişeyler almak istedim güvenlik uyardı...beyefendi orası motosikletlere ait dedi...hem sevindim hem üzüldüm...:ptamam hocam dedim tıpış tıpış park yeri aradım katları dolaştım bulamadım valla...:p

akşamda motorumla gittim ve bu ayrıcalığın keyfini yaşadım...:p

2.avantaj ise AVM ler ücretsiz...şekilde görüldüğü gibi sizin geçebileceğiniz şekilde ayarlanmış...no pere no momento ...:p

Akmerkez..Capitol..Cevahir ..DOğuş Power Center İstinye Park nereye giderseniz gidin park ve ücret konusunda sorun yaşamıyorsunuz...motorunuzun yanıbaşında mutlak sabit bir güvenlik görevlisi oluyor...

ve güvenlikci arkadaşın canı sıkılmışsa sizle ayaküstü motorunuzun gelmişi geleceği hakkında şeyler sorabiliyor...

diyaloğa giriş şu şekilde "ABİ KAÇ BASIYO BU":queen:

cevabım şu..."IŞIK HIZINA ÇIKIYOR BAZEN"...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kaç pere aldın reklam için :p

kaç pere aldın reklam için :p

ulan AYU Samsonıte'de AVM varmı...:queen:sizin pakkal hüsnü emmi değel olm Alışveriş Merkezi...hani içinde kaybolunan yerler..:p

Akmerkezdeki günlük alışveriş cirosu tüm Samsunun 2007 ticaret hacmi eder len dana niyazi...:queen:neyin reklamı...:bounce:

Yeni yılda Allah iyiliğini versin emiiiiii...::blusssh:::blusssh:::blusssh:
Tabbi ki cümlemizin de.::152::

biraderin senin motur yok yorum yapıyon ne iş...:queen:heryerde olsa ne olur...sana faydasımı var...:p:cherry:

işte bu tuzağa düşmeni bekliyodum, sazan desem bu kadar cüsseli sazan olmaz somon olabilirsin fakat :mrgreen: ben püsüklet için konuşmuştum, dikkat edersen orda motopüsüklet ve püsüklet park alanı yazıyo :bounce: büyüğümsün abimsin :rendeer:

Yeni yılda Allah iyiliğini versin emiiiiii...::blusssh:::blusssh:::blusssh:
Tabbi ki cümlemizin de.::152::

amin...Sizinde ASMERKEZ iniz var demi abi...:p

işte bu tuzağa düşmeni bekliyodum, sazan desem bu kadar cüsseli sazan olmaz somon olabilirsin fakat :mrgreen: ben püsüklet için konuşmuştum, dikkat edersen orda motopüsüklet ve püsüklet park alanı yazıyo :bounce: büyüğümsün abimsin :rendeer:

eferin böyle Tongaya gelme...:pyanımda yetiştin bişey kapmadın çekirge...:p

Mete_han; bugün demişsin..Yılbaşı alışverişi deme devrem..:wiinkk:
Bizim gibi köylü çocuğuna biraz uçuk fantezi değilmi KIRMIZI..::pala::

ulan mete canım benim

benim moturum yok ama böyle bişeye çok seviniyom bi sakıncasımı var

Mete_han; bugün demişsin..Yılbaşı alışverişi deme devrem..:wiinkk:
Bizim gibi köylü çocuğuna biraz uçuk fantezi değilmi KIRMIZI..::pala::

yok abe Petrone bişiler aldım...abi herşeyi bana aldırıyor...evindeki alışverişe kadar...:p

söylemesi ayıp bana güvenir biraz...en son ınfınıty fx35 siparişi verdik...bana dediki git Gökşenler Otomotive renk menk beğen uğraştırma beni...:p

http://images.automotive.com/reviews/images/04-fx-hero.jpg

mal bu abi...artık buna pincez...3 ay sonra sıkılıyo ama...120.000 dölarlık cipis şofere aldırılırmı yav...:queen:Entepde böle bişi varmı apüü...:p

söylemesi ayıp bana güvenir biraz...en son ınfınıty fx35 siparişi verdik...bana dediki git Gökşenler Otomotive renk menk beğen uğraştırma beni...:p
abi bende bugün gökşenlere gitmiştim sanayiide işim vardı bi uğriyim yeni ne var dedim, haberim olsaydı alıp getirirdim sana malı:mrgreen: abi orda tanıdık varsa katolog alabülürmüyük acep?
ASMERKEZ var ZAFER PLAZA var KORUPARK var..
Bi baktım telefonuma mesaj gelmiş,sayın İHTİYAR bu gün 100 ytl lik daha alışveriş yapın 50 ytl world puan kaznın diyoooo.:queen::queen::queen:

titan halkası gibim bişey abi buda :queen:

köylü çocuğu olan biziz bu metropol ayusu anlamaz abi

kanka Metropol insanlarının yalnızlığı daha büyük olur...oraların gıymatını bil...:cat:

ulan mete canım benim

benim moturum yok ama böyle bişeye çok seviniyom bi sakıncasımı var

seni sitede istemiyoz bıradar...:p

ASMERKEZ var ZAFER PLAZA var KORUPARK var..

Bi baktım telefonuma mesaj gelmiş,sayın İHTİYAR bu gün 100 ytl lik daha alışveriş yapın 50 ytl world puan kaznın diyoooo.:queen::queen::queen:

hepsi tuzank valla...sanki bu harcamaları Zuzaydan gelen ak sakallı dede ödüyor yav...nedir bu tüketim çılgınlığı...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar