overdose moto garage... Forumdan Sj's abi işletiyor ulaşabilirsin...
İstinye'de Motowax kafe var. Hem gidip bir şeyler yiyip içebilir hem de motorunuzu yıkatabilirsiniz.
10 gün önce gittim, gayet güzel bir yer.
Fiyat konusunda bilgilendirme yapabilir misin hocam
Zincir temizliği ile beraber 45 lira.
Zincir 10 ya da 15 lira olması lazım.
randevulu mu çalışıyorlar acabaİstinye'de Motowax kafe var. Hem gidip bir şeyler yiyip içebilir hem de motorunuzu yıkatabilirsiniz.
10 gün önce gittim, gayet güzel bir yer.
öyle yıkıyordumda yoruldum uğraşmaktanşöyle bir öneride bulunuyım bazı benzikliklerde köpük ve suya para verip kendiniz yıkayabiliyorsunuz mesela köpük 3 lira su 2 liraydı geçen gördüğümde bu şekilde hem motorunuzun zarar görmesini engellersiniz taziği yakından tutmazsınız filan hemde daha temiz yıkarsınız bir deneyin derim
Zincir temizliği dediğiniz işlemin içine zincirin yağlanması da dahil değil mi?
Bir de yıkama işlemi sadece köpük ve sudan ibaret değildir sanırım, neler uyguluyorlar?
randevulu mu çalışıyorlar acaba/QUOTE]
Ben habersiz gittim. Yıkanan bir motor vardı, onun işi bitti benim motoru aldılar.
Yani çok vaktiniz yoksa önce bi arayın derim. Çok fazla motor varsa beklersiniz, hemen gel yıkayalım demiyorlar. Ortalama 10 dakika kadar vantilatör ile motorun soğuması bekleniyor.
Ref moto bana zincirle beraber 60 lira demişti. Çok kirli motorlarda artabiliyormuş. Açıkçası değmeyeceğini düşünüyorum.
Şahsen bende aynı fikirdeyim. Hiç vaktim olmasa bile 30 liradan fazlaysa yıkatmam.
Her hafta sonu gezi dönüşü çantamdan bezimi , hızlı cilalama fısfısımı çıkarırım. Benzinlikte köpüğe 1 tl suya 2 tl atarım mis gibi olur. Jant lastiğimide geziye çıkmadan önce zincir temizlik- yağlama yaptıktan sonra temizlerim .
bir de benim bildiğim yıkanırken motorun soğuk olması lazım
ben 800 metre ötedeki yere giderken bile acaba motor ısındı mı diye tırsarak gidyorum,
ne de olsa hacmi küçük ve yüksek devirle çalışan birşey bu.
çabucak ısınır
istinye mesela, gidene kadar motor ısınır, sonra bekle ki motor soğusun. yıkansın, kurulansın vs..
valla sadece yıkama olayı en az 3-4 saat.
vakit isteyen bi hobi.
edit. vantilatör ile soğutuyorlamırş motoru
güzel valla.
ama her yer öyle mi![]()