Istanbulda Estetik Ameliyat Ne Kadar?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
göğsümde 30 cm lik derin ameliyat izleri var 3-4 cm eninde
istanbul kocaelinde uygun fiyata temiz nerde estetik ameliyat olurum
onudamı balta ile yaptın diye kafa yapmayın:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
musti geçmiş olsun.ajda pekkanı ara bul,o sana uygun biyer tarif eder:queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Buradan kimse sana fiyat veremez sanırım, ama bir dost olarak şunu söyleyebilirim ; İyi bir hastane 5000 lira fiat verdiyse, sakın ha sakın 2000-3000 liraya teneke bi yerde yaptırma. Çünkü bu iş önemli ve riskli.

selam, önce geçmiş olsun diyeyim. Bu yaraların ne şekilde olduğu, alttaki dokulara ve göğüs duvarına yapışık olup olmadığı, senin kilon cilt durumu (yanık skarı vs) önemli oluyor bu gibi durumlarda. Bence önce bir devlet hastanesinin Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi bölümüne gidip muayene olmalısın. En doğru bilgiyi bu şekilde alabilirsin. Ayrıca daha pahalı olunca her zaman daha iyi olacağı anlamına da gelmiyor. Örneğin aynı doktor aynı ameliyatı X hastanede 1500 YTL ye yaparken Y hastane de 3000 YTL ye yapabiliyor. Aradaki fark tamamen hastanenin aldığı fark.
Tekrar geçmiş olsun diyorum hoşçakal..

dostum 1 ay önce burundan estetik oldum özel ataköy hastanesinde
1000 doktor 1000 hastane toplam 2000liraya oldu saygılar

dostum sanıyorum erkeksin bence hiç gerek yok bıçak altına yatmaya,kadın olsan tamam diyecem ama erkek adamsın boşver öyle yaralı kalsın daha karizmatik...conan gibi..:)

dalga geçmeyin yaw sağlık sorunu bu. Geçmiş olsun. İstanbul'daki hastanelere bizzat gidip konuşursan iyi olur. "Ortopedist" in söylediğini de doktoruna sorarak (hastane masrafı ne kadar diye) konuşursan iyi olur.

ccbbdd' Alıntı:
dostum sanıyorum erkeksin bence hiç gerek yok bıçak altına yatmaya,kadın olsan tamam diyecem ama erkek adamsın boşver öyle yaralı kalsın daha karizmatik...conan gibi..:)

ne alaka ya alla allaaaaaaaaaa

Motosikleti
Su Motoru
Dishy arkadaş espiri yapmış ama sen anlamadın herhalde her zamanki gibi :cherry: ...

sazanlıkta da üzerine yok her zaman ki gibi :cherry: :cherry:

SuperDude' Alıntı:
dalga geçmeyin yaw sağlık sorunu bu. Geçmiş olsun. İstanbul'daki hastanelere bizzat gidip konuşursan iyi olur. "Ortopedist" in söylediğini de doktoruna sorarak (hastane masrafı ne kadar diye) konuşursan iyi olur.
dalga geçtiğim kanısına nasıl vardın,ben ciddiyim benim fikrim bu bence gerek yok yüzünde yada görünen biryerde değil..Böyle düşünemezmiyim ha düşünemessin diyorsan o ayrı

ccbbdd' Alıntı:
dalga geçtiğim kanısına nasıl vardın,ben ciddiyim benim fikrim bu bence gerek yok yüzünde yada görünen biryerde değil..Böyle düşünemezmiyim ha düşünemessin diyorsan o ayrı

Neden üstüne alındın ki? :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar