İstanbul'da emniyet şeridi kullanmayin !

Dün bir arkadaşimiz köprü yolunda, emniyet şeridin de... Emniyet müdürünün aracına çarpiyor ve o olayin akşami ilçe emniyetlere yazi gidiyor...

Özellikle köprü yolunda sabahtan beğri ceza yiyen çok var. Bir süre dikkat edin.

İl emniyetteyim, mobilim. Yazim kurallaribiçin k.bakmayin artik.

Erdem abiye selam:p

Edit. 255 tl olduğunu öğrendim...

Son düzenleme:
L

lawyer_16

desenize kamu malına geleceğine insan canına gelsin diyor emniyet müdürü !

Edit, eds hiza duyarli olduğu için yazmiyormuş. Memurun anlattiklarindan tek bu kaldi aklimda:cherry:

iki-üç gün önce tem de emniyet şeridinde giderken motosikletli polis ters yönde karşıdan bana doğru geliyordu selektör yaptı biraz sola geçtim sağımdan geçerken hem korna çaldı hem de eliyle selam verdi:) şimdi bu güzellikleri yaşamayacak mıyız :)

iki-üç gün önce tem de emniyet şeridinde giderken motosikletli polis ters yönde karşıdan bana doğru geliyordu selektör yaptı biraz sola geçtim sağımdan geçerken hem korna çaldı hem de eliyle selam verdi:) şimdi bu güzellikleri yaşamayacak mıyız :)

Haha :))) candan polisleri cok seviyorum ya. Polis var diye cikamadim emniyet seridine cami acip sagdan kacsana bekleme diye bagirdi :)

Dün bir arkadaşimiz köprü yolunda, emniyet şeridin de... Emniyet müdürünün aracına çarpiyor ve o olayin akşami ilçe emniyetlere yazi gidiyor...

Özellikle köprü yolunda sabahtan beğri ceza yiyen çok var. Bir süre dikkat edin.

İl emniyetteyim, mobilim. Yazim kurallaribiçin k.bakmayin artik.

Erdem abiye selam:p

Edit. 255 tl olduğunu öğrendim...

İyi,güzel,hoş da emniyet şeridinde emniyet müdürü ne arıyormuş? :)

İyi,güzel,hoş da emniyet şeridinde emniyet müdürü ne arıyormuş? :)

Allah allah emniyet şeridi işte.... onun şeridi o :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

Haha :))) candan polisleri cok seviyorum ya. Polis var diye cikamadim emniyet seridine cami acip sagdan kacsana bekleme diye bagirdi :)

bir keresinde de ruhsatı yanıma almışım ama ehliyet diğer cüzdanda... kavacıkta çevirmeye yakalandım... kask, dizlik eldiven her şey tamam... ehliyeti unuttum dedim (sanırım 172 lira cezası yanında bulundurmamanın) motorun bir eksiği var mı dedi muayene, sigorta gibi .. yok dedim bir bakalım problem olmasın dedi sonra "abi ehliyeti unutma bir daha kolay gelsin" deyip teslim etti evrakları...

Geçenlerde karar alınmadı mı, göreve gitmeyen polis arabası dahi emniyet şeridine girmeyecek diye. Ulan bi kere de yalan söylemeyin, kusturdunuz artık. Allah belanızı versin :pr:

Emniyet şeridinde memur ne arıyor ? ? Burası Türkiye cevabına alışamadınız mı halen :)

Oğuz abide mübarek dedektif.

Patlak motorları deşifre eder,

Yeni güncelleme geldi mi aynı gün haberdar olur hemen peşine düşer milleti uyandırır,

Başarılarının devamını diliyorum :cherry:

Köprüden geçmek için HGS'em bile yok.

E-5 dede neredeyse emniyet şeridi yok (Göstepe-Kadıköy).

:mrgreen:

Oğuz abide mübarek dedektif.

Patlak motorları deşifre eder,

Yeni güncelleme geldi mi aynı gün haberdar olur hemen peşine düşer milleti uyandırır,

Başarılarının devamını diliyorum :cherry:

Köprüden geçmek için HGS'em bile yok.

E-5 dede neredeyse emniyet şeridi yok (Göstepe-Kadıköy).

:mrgreen:

Bir kişiyi bile kurtarsak kar, kardır :)

Bak Ankaradaki RR benim yüzümden motoru 4-5 aydır satamadı :pl:

O istikamet iş çıkışı hariç kapanmıyor zaten. Kapalı olduğunda en soldan yapıştır git. :)

FSM'den ve bağlantı yollarından, emniyetli bir şeklide geldim eve az önce. Ne ediyon la sen diyen olmadı.

Dun benide arkadasimla giderken polis cevirip uyardi arkadaslar bikacgun kullanmayin uygulama var diye emir gelmis :))

Eeee ?? Sana denk gelmemiş işte.. Asılsiz haber filan mi diyorsun...

Bahsettiğim güzergahta sıkıntı çıkaran olmadı diyor, belki birinin işine yarar diye son durumu paylaşıyor, hayırlı atarlanmalar diliyorum sana.

Not: Polis amcalar yol üzerinede emniyette çevirme yapıyorlardı lakin yanlarından geçtim durduran olmadı. FSM'dekiler daha ılıman diyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar