[İstanbul - MT]

eskişehiden selamlar istanbul :) ya benim size bi sorum olcak arkadaşlar. bu vodafone gn. merkezi sizin orda dimi. bana özel numaralı hat lazım. özel olupta sadece son dört rakamı 0402 olmasını istiyoruz ben ve sevgili arkadaşım :) yardımcı olabiirmisiniz ? yakın olan varmı oraya ? kazası sürüşler dilerim.

www.vodafone.com.tr ye gir, orda vodafone storelar ve shopların listesi var..
Öncelikle storeları ara, olmazsa shopları.. Senin istediğin özel numara havuzdaysa rezerve ederler yer kime yakınsa rica edersin gider alır..

İstanbulda bulursan anadolu yakasında GKN alır, avrupa yakasından ben alırım..

İstanbul/avcılar henüz motor yok az sonra olacak :D baya bi toplanıyoruz bu arada :)

MT İstanbul merhabalar Öncelikle TekirDAğ'Dan Özer Ben ... Ya Devamlı Olarak YAz Aylarında PAzar Günleri Çanakkale Tarafına Gidiyorsunuz AMa Ne tarafa gittiğinizi Merak Ediyorum Ayrıca Bu tur Organizasyonlarını Burada mı organize ediyorsunuz Merak ettim Dogrusu Teşekkürler Bi Kez Daha.. Güvenli Sürüşler.

Super Moderator
alper naber ben oğuz bişey sorucam fuardan vade farksız verirlermi regali kredi card a şu an sordum 400- 500 vade farkı uygulaması var

walla vade farksız motoru biraz zor verirler
sen kredileri bi araştır bende motoru alırken 600-700 vade farkı vermiştim kredi kartına ama bankadan kredi çekmek o zaman ddaha pahalıya gelmişti onun için kredi kartıma 24 ay taksit yaptırmıştım:cat:

MT İstanbul merhabalar Öncelikle TekirDAğ'Dan Özer Ben ... Ya Devamlı Olarak YAz Aylarında PAzar Günleri Çanakkale Tarafına Gidiyorsunuz AMa Ne tarafa gittiğinizi Merak Ediyorum Ayrıca Bu tur Organizasyonlarını Burada mı organize ediyorsunuz Merak ettim Dogrusu Teşekkürler Bi Kez Daha.. Güvenli Sürüşler.

merhaba özer gezilerimizi ana sayfada açılan forumlardan takip edebilirsin :cat:

Son düzenleme:
www.vodafone.com.tr ye gir, orda vodafone storelar ve shopların listesi var..
Öncelikle storeları ara, olmazsa shopları.. Senin istediğin özel numara havuzdaysa rezerve ederler yer kime yakınsa rica edersin gider alır..

İstanbulda bulursan anadolu yakasında GKN alır, avrupa yakasından ben alırım..

teşekkürler pınar. yarın ilk işim aramak olcak :):rendeer::cat:

bende buradayım arkadaşlar..!!!! ist kartaldan... satılık kawasaki 636zx 2005 model 17.000 km de yeşil nigja resimde görüldügü gibi... kawasaki zx-10r ile takas ta olur.. gsm: 0532 235 88 62 saygılar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar
istanbul küçükyalı sl 150

Arkadaşlar Selam;
Biraz önce mecidiyeköyden levent istikametine giderken trafiğin anormal ilerlemesinden ileride birkaza olduğunu düşünürken tam zincirlikuyu köprüsünün üzerindeki virajda bir motorun kaza yapmış olduğunu gördüm.motor sürücüsüne bakındım ama göremedim sanırım hastaneye götürmüşler zaten trafik poliside olay yerindeydi.ALLAH'dan temennim Kaza yapan arkadaşda ciddi bir hasar yoktur.

GKN

Arkadaşlar Selam;
Biraz önce mecidiyeköyden levent istikametine giderken trafiğin anormal ilerlemesinden ileride birkaza olduğunu düşünürken tam zincirlikuyu köprüsünün üzerindeki virajda bir motorun kaza yapmış olduğunu gördüm.motor sürücüsüne bakındım ama göremedim sanırım hastaneye götürmüşler zaten trafik poliside olay yerindeydi.ALLAH'dan temennim Kaza yapan arkadaşda ciddi bir hasar yoktur.

aynı kasaya şahit oldum sanırım..
as250 bi kamyonet gri bi motora çarpmış heralde çekici kaldırmış otoparka giderken arkadan gördüm, tam olarak motosiklet kazası olduğunu farkedemedim ama
orda tek kaza olmuştır heralde..
umarım iyidir kendisi..

gaziantepten selamlar nasılsınız arkadaşlar 15 mart cumartesi istanbuldayım allahın izniyle kendinize iyi bakın umarım görüşmek kısmet olur

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

arkadaşlar bende aranızdayım motorumu aldım acemiyim biraz örendikten sonra sizinle gezilere gelmeyi çok istiyorum :cat:

e13

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

Selam arkadaşlar. İmkanım olursa ben de gelmek isterim. Bir de abimiz var ona söyleyeyim. Yalnız o kadar yol cg ile gidilir mi acaba? Mesafe kaç km dir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar