[İstanbul - MT]

bendende selammmm....yanınızda sıze yuk olmassam bulusuruz tabı ben bırınızın arkasında artcı olarak...motosıkletım yokk...ama alıcam ılk aıle ızın fırsatında...motosıkletım yok ama bır motor sewer olarak dualarım ve sewgım hepınızle bırlıkte...:rendeer:

öfff pöfffff. arkadaslar gezmek isteyen yokmu herkez tatilde heralde bu sicak havalarda pöfür pöfür rüzgar yemek lazim bunun icinde motora atlayip biraz yol gostermek lazim :)

neyse burdan is cıkmıcak ben en iyisi atlayip bi sahil turu yapayim belki yolda benım gibi yolunu kaybetmis bir motorcu arkadas bulabilirim ( bir ihtimal) :D

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ayağım kırık ama buluşma felan varsa bende gelirim heralde, sıkıntıdan ölmek üzereyim :cherry:

sLm Mt-İstanbul sizden küçük bir yardım isteyecektim.Harbiyeden bir motor almayı düşünüyorum.Malumunuz motoru almadan önce güzel bir ustaya göstermek istiyorum.O civarlarda önerebileceğiniz bir servis yada usta varsa çok hora geçer.Şimdiden teşekkürler....

sLm Mt-İstanbul sizden küçük bir yardım isteyecektim.Harbiyeden bir motor almayı düşünüyorum.Malumunuz motoru almadan önce güzel bir ustaya göstermek istiyorum.O civarlarda önerebileceğiniz bir servis yada usta varsa çok hora geçer.Şimdiden teşekkürler....

slm arkadaşım...harbiye' den taksim yönüne doğru qiderken sağ tarafta MNG FACTORING & LEASING binası war...O aradan içeri qir...İlerde sağda ELMADAĞ OTOPARK' ı mevcut...Onun bitişiğinden başlayıp Dolapdere' ye kadar motor serwisleri war...Ama Otoparkın hemen bitişiğindeki yaşlı amcayı tawsiye ederim...Çok eski beyaz wespası war kapıda...Ama referans deilim...Bilqine...

selam arkadaşlar öncelikle foruma yeni üyeyim ama 2 gündür okumadığım forum sayfası klalmadı diyebilirim. öncelikle motor almayı düşünüyorum aklımda mondial 150 zc, kanuni storm 150, kanuni caracal, ve zealsun var ama vitesli motor hiç kullanmadım sadece scooter kullandım ne tavsiye edersiniz. git şurdan al dediğiniz bir motor bayii yada modeli varmı. son bişi bu mt ne anlama geliyo ( istanbul mt ) ?? [email protected] yardımlarınızı bekliyorum

selam arkadaşlar öncelikle foruma yeni üyeyim ama 2 gündür okumadığım forum sayfası klalmadı diyebilirim. öncelikle motor almayı düşünüyorum aklımda mondial 150 zc, kanuni storm 150, kanuni caracal, ve zealsun var ama vitesli motor hiç kullanmadım sadece scooter kullandım ne tavsiye edersiniz. git şurdan al dediğiniz bir motor bayii yada modeli varmı. son bişi bu mt ne anlama geliyo ( istanbul mt ) ?? [email protected] yardımlarınızı bekliyorum

Bütçen 2-2500 ytl ise git ikinci el bi ybr al..3500ytl civarına çıkabiliyorsan git sıfır ybr al bak keyfine başkka çan çin çong kesinlikle düşünme.Biraz dişini sık ybr al sıkıntısız dertsiz binersin.Parça problemi olmaz fiyatları ucuz, ayrıyetten 2.el piyasası geniş...Ayrıca kişisel fikrim kullanması çok zevkli.Ben cıbırdan indikten sora ybr kullanınca touring bir motor kullanıyormuş gibi geliyor.Çok yumuşak geçişleri var viteslerde.Sessz ağrısız çalışıor ve çok az yakıyor...

öncelikle herkese slm bu hafta içnde hyosun gt 250r kırmızı almayı planlıorum eğer satmak istiyen arkadaşlar varsa az km yapmış görüşmek isterim irtibat [email protected] tel: 0535 783 20 55:cat: herkese ii sohbetler........

herkese slm bu hafta içerisin de kırmızı hyosung gt 250r almayı düşünüorum peşin.. satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçelim az km yapmış rodajı ii yapılmış ve kazasız...... irtibat [email protected] tel:0535 783 20 55 :bounce: herkese ii sohbetler.

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bu hafta sonuna kadar alıyorum bi motor eger yetişebilirsek tabi ama genede forumu okumaya devam edicem siz arada bir şu bursa gezisi hakkında bilgiler yazarsanız sevinirim kaçırmak istemiyorum :)[email protected]

arkadaslar aklınızda bulunsun gezılerde tek kısı olan ve yanına son derece eglencelı motosıklet aşkı dolu bır gencı yanına almak ısteyen varsa hazırım....artcı olarak sızınle gelebılırım.....bu yaşımda motora ızın vermeyen aılem cok sukur buna ızın verıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar