[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe bakıyorumda herkez uzaklaştırılmış :)
ee bizim kalmamız ters olur ,
bizde kendimiz gidelim bari :queen: :bounce: :farao:

:mrgreen:slm tüm arkadaslara gruba yeni katıldım bostancı ikamet bundan sonra bende varımm :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin takendy ..... 25 karakter

selam ist mt bende yeni gire bildim gezi ne alem de tamnet tarih belirleseniz bizde ona göre pilanımızı yapalım benim için en güzeli cumartasinden gitmek oyerlerde sabah güneşini görmek cok güzel

:mrgreen:slm tüm arkadaslara gruba yeni katıldım bostancı ikamet bundan sonra bende varımm :queen:

selam hoşgeldin aramıza bende pendikten

Son düzenleme:
Artıkın bu forumda ikamet etmiyorusss herkesin bilgisine yapılan haksızlıktan dolayı

selam doktor anlamadım neden nerde haksızlık oldu bana da bir söyleyin neolur hemen arkadaşlarla üyeliyimizi iptal edelim msn [email protected]

ne oluyor bu istanbul mt ye ya :salut:

selam ben şenturk sizden birşey ricaetsem ist mt neoluyo doktor levent özgür nerdeler bilgin varmı yoksa siteden mi uzaklaştırlar lütfen bana bildiyin birşey varsa söylermisin benim için bu cok önemli.

Son düzenleme:
form bırdaha sessızlıge gomuldu:farao:bız canlandırıyoruz baskaları bozuyor nereye kadar:silent:

Ne olmuş herkese???
Arkadaşlar dönem dönem siteden banlananlar ve ayrılanlar oluyor her motosiklet sitesinde görüyorum ama ne kadar gereksiz!
Bu tarz siteler motor tutkusu olan insanları biraraya getirmek için değil mi?
neden bu ayrılanlar atılanlar...
ben hiç bir anlam veremiyorum...
o haklı bu haksız tartışmasına da girmiyorum ki zaten bir bilgim yok istesem de giremem ama trafikte motosiklet kullanan insanlar olarak birlik olmalıyız...
Aynı ilgi alanına sahip beraber hareket edebilecek insanlar olarak kavga gürültü içerisine girmemeliyiz.
Özellikle İSTANBUL MT!!!
Hadi toplantı planlayalım:rendeer:

selam ben şenturk sizden birşey ricaetsem ist mt neoluyo doktor levent özgür nerdeler bilgin varmı yoksa siteden mi uzaklaştırlar lütfen bana bildiyin birşey varsa söylermisin benim için bu cok önemli.

selam mesajınızı yeni gördüm. herkes bir bir gitti die
ist.mt. ye bakmıordum artık :salut:
evet bazı tatsızlıklar oldu.
aniden uzaklaştırılmalar falan :farao:

form bırdaha sessızlıge gomuldu:farao:bız canlandırıyoruz baskaları bozuyor nereye kadar:silent:

özel mesajda sorduğunuz şeyi ist. mt yi okuyunca daha iyi anladım :cat:
ama son durum bu :pale: bir sessizlik düştü ist. mt ye :farao:

Özellikle İSTANBUL MT!!!

bana sorarsan ist. mt nin peşini bırakma derim.
buradan anladığım kadarı ile seviyeli bir grup :cat:

Son düzenleme:
isteanbuldayım bende buluşma için yer saat :)

Ne olmuş herkese???
Arkadaşlar dönem dönem siteden banlananlar ve ayrılanlar oluyor her motosiklet sitesinde görüyorum ama ne kadar gereksiz!
o haklı bu haksız tartışmasına da girmiyorum ki zaten bir bilgim yok istesem de giremem ama trafikte motosiklet kullanan insanlar olarak birlik olmalıyız...
Aynı ilgi alanına sahip beraber hareket edebilecek insanlar olarak kavga gürültü içerisine girmemeliyiz.
Özellikle İSTANBUL MT!!!

ist mt kaldığı yerden devam etmelidir.

Ne olmuş herkese???
Özellikle İSTANBUL MT!!!

Selam; benim konu ile uzaktan yakından ilişiğim yok yanlız Özgür (deer125) benden sana bu notu iletmemi istedi :) Elçiye zeval olmaz :p

Yine organizasyonlarda bulunacaklarmış, kişilerle alakalı bi ayrılma değilmiş.. Toplantı isteğini duymuş ve bana ulaşsın dedi.. Sertaç tan ulaşacakmışsın..
Sevgiler..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir gun marmara mt adı altında bı gezı yapmıstık ve cok guzel gecmıstı orda tanıstıgım butun abı ve arkdaslarımı cok sevmıstım mayıs ayının son haftasında dusunuyodukkı 1 gezı duzenlemeyı ve tanısma olaylarını sıklastırmayı malesef bu artık olmyor ıstesekte yapamıyoruz kırklarelı mt ve dıger mt gruplarıda bu olaylardan etkılendı uzulerek soyluyorumki formdakı kısı sayısı dustu olayı bılmıyorum ama eger o 1 kısı ıcın ban kaldırılmıs olsaydı suan boyle olmıyacaktı ve bırsuru kısı adresten vazgecmıcektı.eger oyleyse benıde banlıyın,uzaklastırın bu konuda her konusanı banlıyosanız olaya acıklık getırmek yerıne kafanıza gore bısıler yapıyosanız benıde banlayın ben arkadaslarımın uzaklastırılmasını ıstemezdım bu sayfanın hıcbı onemı kalmıyo hanı muhabbet nerde kaldı tanısma nerde kaldı kardeslık nerde kaldı hersey bıttımı banada atın bı cızgı uzaklastırın benım msn adresımı ekleyın benım yanımda ban atılcak kısılerın nıcklerını vereyım sıze onlarıda banlayın kımse kalmasın belkı yazıları okumanıza gerek kalmaz.
samet msn adresini ekledim açarsan konuşuruz gezi planlarımız var

Süper Moderatör (BBRR)
Sayfaya yazan ve olayı bilmeden keyfi olarak tek tarafı dinleyerek karar veren arkadaşlar.

necropolis nikli üye politik içerikli mesajdan uyarıldı ..Uyarının hemen arkasına aynı mesajı tekrarladı uyarıda tekrarı halinde siteden kurallar gereği süresiz uzaklaştırılacağı yazmaktaydı..Kurallar gereği siteden süresiz uzaklaştırıldı buna mütakip o yoksa bizde yokuz şeklinde diğer üyeler kendi istekleriyle ayrıldılar.Oysa onlara olayın nasıl geliştiği izah edilmişti ..Hak verirsiniz ki beni atın diyen kişiyi zorla tutacak halimizde yok. Bu olaylara mütakip yanılmıyosam 5 üyeninde içinde olduğu bir konferans MSN görüşmesi ile olay bi şekilde tatlıya bağlanmaya çalışıldı ..Ayrılan üyeler biz bi düşünelim dediler ..Fakat bize geri dönmediler. fakat kendi isteği ile ayrılan bu üyeler daha sonra fake nikle tekrar geri dönüp yazılar yazmaya devam ettiler.

Hiç bir yöneticinin kişisel olarak kimse ile sorunu yoktur gerekli hallerde üyeler uyarılırlar. Uyarılarda belirtildiği gibi aynı hatayı tekrarlarsa gerekli yaptırım ne ise o uygulanır.

Forumda şirket sahipleri, genel müdürler , müdürler, İşletme sahipleri , yöneticiler olduğu gibi Öğrenci , çalışan ve işsiz üyelerimizde vardır.

MT yönetimi kuralları uygularken hiç bir özelliğe bakmaz kaldı ki yakın bir süre içinde bir yöneticimiz kural ihlali yüzünden yöneticilikten ayrılmıştır.

Bir kişinin forumda sevilen , sayılan, değer gören biri olması sorumluluk sahibi olmasını gerektirir. Mt yönetimi bu adam\ kadın yönetici bu üyeye ayrı kural diğeri genel müdür aman buna ayrı kural , bu öğrenci aman canım olsa nolur olmasa nolur şeklinde keyfi ve yalaka ayrım yapmaz yapamaz.. her üye bizim gözümüzde değerli ve aynı seviyededir.

Kurallar yöneticiler dahil her üyeye eşit uygulanır.

Mt yöneticileri gönüllülük esası ile çalışır hiç biri yaptıkları iş veya harcadıkları mesai için ücret almazlar. Onların işi ceplerini doldurmak lafı bu yöneticilere asılsız hakarettir. MT forumunun reklam gelirleri dışında hiç bir geliri yoktur. Site bu günlere gelene kadar bir çok defa host ücreti dahi zor karşılanmıştır. Bunun için mesajlarınızda bir şeyleri yazacaksanız atıp tutmadan önce ne oldu nasıl oldu sorusunu her iki tarafada sorun ..

Kendi isteği ile ayrılan grupla yapılan konferans görüşme bende kayıtlıdır. isteyene yollarım bakar. MT yönetim olarak bu işi sıcağı sıcağına çözme yoluna gitmişmi gitmemişmi anlar ..

Son düzenleme:
selam mesajınızı yeni gördüm. herkes bir bir gitti die ist.mt. ye bakmıordum artık :salut: evet bazı tatsızlıklar oldu. aniden uzaklaştırılmalar falan :farao:

artık istanbul mt ye biri bişi yazdığı zaman merak ediyordum. kim ne yazdı acaba diye.
barış abi forumda en son senin ist.mt.ye yazdığını görünce daha bir merakla açtım sayfayı.
mesajını okuduktan sonra kendi mesajımı tekrar okudum inceledim. bir şeyin farkına vardım.
aslını sorarsanız aklımda bahsettiğiniz ihtimal vardı. yani ayrılanların kendi istekleriyle ayrıldıkları ihtimali.
ya da en azından siteyi ziyaret etmediklerini düşünüyordum. yani buradan birilerini yok yere atmayacağınızı biliyorum.
bazen birileri kendi isteği ile ayrılırlar bazıları da atılmak için çok uğraşırlar.
yani lafı uzatmadan şunu söyleyeyim. mesajımda uzaklaştırılmalar falan yerine iki ihtimali de açıklamalıydım.
yani birilerinin kendi isteği ile ayrılabileceği ihtimalini de beraber iki ihtimali de belirtmeliydim.
yoksa diğer konularda hem fikiriz :cat:

bende buradayım

ıstanbul mt bulusması yokmu hıc .en cok ıstedıgım seylerden bırısı motor seven ınsanlarla beraber vakıt gecırmek.ıstanbulda da festıval falan yok kı be abı gıdelım takılalım .motorsuz gununuz olmasın.

Yok zaten bizim motorsuz günümüz :) Sürekli onlıne kalıp duyurular bölümü bir de bu topicten takip edebilirsin :) Yakında gezi yaparlar.. :cat:

istanbul

herkese merhaba.. gruba yeni üye oldum yeni motorcu olmam gibi.. henüz 2 aylık motorsiklet sürücüsüyüm ama aranıza ve aktivitelerinize katılmak hoşuma gider..

istanbul - sahrayıcedid :)

selamlar.bu hafta içi eger sizede uyarsa bakırkoy civarında buluşma yaparız tanısırız:rendeer:

yeni gelen arkadaşlara ve eski topic takipçilerine selamlar:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar