ne oluyor bu istanbul mt ye ya :salut:
:mrgreen:slm tüm arkadaslara gruba yeni katıldım bostancı ikamet bundan sonra bende varımm :queen:
Artıkın bu forumda ikamet etmiyorusss herkesin bilgisine yapılan haksızlıktan dolayı
ne oluyor bu istanbul mt ye ya :salut:
selam ben şenturk sizden birşey ricaetsem ist mt neoluyo doktor levent özgür nerdeler bilgin varmı yoksa siteden mi uzaklaştırlar lütfen bana bildiyin birşey varsa söylermisin benim için bu cok önemli.
form bırdaha sessızlıge gomuldu:farao:bız canlandırıyoruz baskaları bozuyor nereye kadar:silent:
Özellikle İSTANBUL MT!!!
Hadi toplantı planlayalım:rendeer:
Ne olmuş herkese???
Arkadaşlar dönem dönem siteden banlananlar ve ayrılanlar oluyor her motosiklet sitesinde görüyorum ama ne kadar gereksiz!
Bu tarz siteler motor tutkusu olan insanları biraraya getirmek için değil mi?
neden bu ayrılanlar atılanlar...
ben hiç bir anlam veremiyorum...
o haklı bu haksız tartışmasına da girmiyorum ki zaten bir bilgim yok istesem de giremem ama trafikte motosiklet kullanan insanlar olarak birlik olmalıyız...
Aynı ilgi alanına sahip beraber hareket edebilecek insanlar olarak kavga gürültü içerisine girmemeliyiz.
Özellikle İSTANBUL MT!!!
Ne olmuş herkese???
Arkadaşlar dönem dönem siteden banlananlar ve ayrılanlar oluyor her motosiklet sitesinde görüyorum ama ne kadar gereksiz!
Bu tarz siteler motor tutkusu olan insanları biraraya getirmek için değil mi?
neden bu ayrılanlar atılanlar...
ben hiç bir anlam veremiyorum...
o haklı bu haksız tartışmasına da girmiyorum ki zaten bir bilgim yok istesem de giremem ama trafikte motosiklet kullanan insanlar olarak birlik olmalıyız...
Aynı ilgi alanına sahip beraber hareket edebilecek insanlar olarak kavga gürültü içerisine girmemeliyiz.
Özellikle İSTANBUL MT!!!
samet msn adresini ekledim açarsan konuşuruz gezi planlarımız varbir gun marmara mt adı altında bı gezı yapmıstık ve cok guzel gecmıstı orda tanıstıgım butun abı ve arkdaslarımı cok sevmıstım mayıs ayının son haftasında dusunuyodukkı 1 gezı duzenlemeyı ve tanısma olaylarını sıklastırmayı malesef bu artık olmyor ıstesekte yapamıyoruz kırklarelı mt ve dıger mt gruplarıda bu olaylardan etkılendı uzulerek soyluyorumki formdakı kısı sayısı dustu olayı bılmıyorum ama eger o 1 kısı ıcın ban kaldırılmıs olsaydı suan boyle olmıyacaktı ve bırsuru kısı adresten vazgecmıcektı.eger oyleyse benıde banlıyın,uzaklastırın bu konuda her konusanı banlıyosanız olaya acıklık getırmek yerıne kafanıza gore bısıler yapıyosanız benıde banlayın ben arkadaslarımın uzaklastırılmasını ıstemezdım bu sayfanın hıcbı onemı kalmıyo hanı muhabbet nerde kaldı tanısma nerde kaldı kardeslık nerde kaldı hersey bıttımı banada atın bı cızgı uzaklastırın benım msn adresımı ekleyın benım yanımda ban atılcak kısılerın nıcklerını vereyım sıze onlarıda banlayın kımse kalmasın belkı yazıları okumanıza gerek kalmaz.
selam mesajınızı yeni gördüm. herkes bir bir gitti die ist.mt. ye bakmıordum artık :salut: evet bazı tatsızlıklar oldu. aniden uzaklaştırılmalar falan :farao: