[İstanbul - MT]

arkadaslar aranıza yeni katıldım 1 hafta once honda dylan aldim yanlız surmek pek zevk vermiyor :) burda benim gibi motor tutkunu kardeşlerimle gezilere festivallere ve organizasyonlara katlmak istiyorum istanbul kartaldanım msn adresim [email protected] lütfen ekleyin arkadaslar

arkadaşlar bende forumda yeni sayılırım... pazar günü merterdeki toplanmada varım haftayada şileye gelcem inş... aranızda olmaktan büyük keyif alıcam.motorumu, istanbulu ve sizi seviyorum:)

Selamlar...

Epeydir MT de yazıyorum ama SYM topicinden başka yere bakmamıştım :)
Eh artık İstanbullu olaraktan ekibe katılma zamanı gelmiştir. :) tabi yer varsa...
Pazar merter buluşması şu kaybettiğimiz arkadaş anısına düzenlenecek olanmı?? Mc önünde yapılacak olan. İstanbul'da olursam mutlaka gelmek istiyorum..Hep destek tam destek.. sesimizi duyurana kadar...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar hepinizi merter mc önünde bekliyoruz.lütfen dikkate alın oldukça önemli bir konu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba Arkadaşlar ben de Pendikten Murat sizlere katılmayı bende isterim Bisan senatör 150 le var gücümüzle geliriz peşinizden.

herkeze merhabalar ben bu siteyi şimdi keşfettim güzel bir siteymiş.özellikle tüm motor tutkunlarını biraraya toplaması bakımından benide aranıza alırsınız umarım motorum 150 cc ama ne yapalım şimdilik bunu alabildik.bende yanlız gezmeyi sevmiyorum ve kabul ederseniz gezilerinize katılmak isterim. çekmeköy den öner saygılarımla....

ya arkadaslar cok dagınık is yapıyoruz şu sitenişn moderatorleri bu tarz bulusmalari ve gezileri neden kullanıcılara otomaitk email atmıyorlar anlamıyorum ayrıca şu pazar gunu icin olan toplantidan haberim yoktu bu pazarmı tam tarih ne zaman? birde saat kacta

arkdaslar bi gezi falan olursa ben de gelirim kacırmam.gecen hafta pazar merter mc gelmiştim saat 23.00 civarı 6-7 tane motorcu vardı.sizmiydiniz onlar:) nasıl tanicaz birbirimizi anlımızda mt yazmıyorki yokmu mt sticeri falan takalım motorlara

Selamlar Saygılar Sevgiler kardeşlerim!!!:queen::queen:

İzmir-Foçadan herkese merhaba..

2 hafta önce buraya geldim. Sosyal tesisde askerliğimi yapıoyorum sizleri çok özledim valla!!!:rendeer:

Askerliğim Allah'a şükür iyi geçiyor. Zaten sosyal tesis dedim ya, Rütbelilerin tatil yaptığı yaz kampındayım. Muhasebe de görev yapıyorum ve gayet güzel geçiyo günler.. Ama işte çok özlediğim şey Ailem, 2. Ailem sizler ve motosikletim...

Uzun yıllar ailemden ayrı yaşadım ama bu askerlik ne de olsa özgürlükleriniz kısıtlanıyor ve bir çok şeyin daha farkına varıyorsunuz. Askere gidenler ne demek istediğimi anlar sanırım

Neyse askerlik işte...

Arkadaşlar yaklaşık 3 buçuk ay kaldı. Bu süre içinde yazmaya devam edicem fırsat buldukça.. Ama yazıları takip edemem heralde.. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

Bu yaz çok dolaşacaksınız gibi geliyo bana.. Gittiğiniz yerlerde benim içinde bi kola içersiniz artık yada soğuk su :mrgreen: Sonrada ekleyin resmi, bu işi yapsa yapsa Özgür kardeşim yapar(kola) :mrgreen:

Hepinizi öpüyorum.. Saygılar sevgiler!!!

3 Haziran Pazar saat 14:00 de Merter McDonalds önünde toplanıyoruz. Mutlaka orada olucam.
Görevimizi yaparız. Arkadaşımız adına Katılım ne kadar çok olursa sesimizi o ölçüde duyurabiliriz. Lütfen dikkate alalım. İşlerimizi buna göre ayarlayalım. Duyarlı olalım arkadaşlar. Orada aramızdan ayrılan kardeşimiz daha 18 yaşındaymış...,

Bilmiyorum başka söylenecek birşey varmı...

pazarları çalışıyorum ama fırsat bulursam kaçmaya çalışırım.bide ben karşı tarafı fazla bilmiyorum yaw :silent: 2.köprüden nasıl geliriz o taraflara ???

arkdaslar bi gezi falan olursa ben de gelirim kacırmam.gecen hafta pazar merter mc gelmiştim saat 23.00 civarı 6-7 tane motorcu vardı.sizmiydiniz onlar:) nasıl tanicaz birbirimizi anlımızda mt yazmıyorki yokmu mt sticeri falan takalım motorlara

arkadaşıma katılıyorum sticer olayı çok iyi olur bencede görevli arkadaşlara duyurulur

Son düzenleme:
merhabalar ben kadir ist.da oturuyorum ist mt yi sık sık takip ediyordum üye oldum ama eskisi gibi aktif degil sayfayıda baştan okumadım herkese kazasız sürüşler

Bende İstanbul MT deyim
Adım Emre
Beykoz-Çavuşbaşında oturuyorum

formda yeni sayılırım

herkese saygılar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar