[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman abi çıkmayın yoldan biz çıkıyoduk az kalsın öymen saolsun :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

evet orda haklısın bende bıan korktum................
aynada gormesemde bıdaha anı frenden kacınırım heralde
aman gurkan abı aman...........

Hayırdırrrrrr ne oldu anlatın beyawww

bu akşam tophanede buluşalım dedik ben işten çıkıp gittiğimde erol abi ve özgür tavla oynuyordu daha sonra erol abi kalktı bir süre sonra öymen kardeşimiz geldi takıldık koa meyva suyu derken hadi dedik kalkalım bir iki tur atalım sahilde turladık ve rumeli hisarının üstüne bir parka çıktık birkaç foto çektim ceptelefonuyla olduğu için biraz karanlık idare edin artık

Hayırdırrrrrr ne oldu anlatın beyawww

abi şöyle anlatayım biz arkadaşın arkasındayken kör noktasında kaldık bu da bizi aynada göremeyince ''nerde yav bunlar bi bakiim'' die aniden yavaşlayınca bizde nerdeyse geçircektik arkadan allahtan özgür uyanık :queen: :queen:

Son düzenleme:
Gençler ben kaçar herkeşe iyi geceler hafta sonu için listeye beni eklemeyi unutmayınnnn bir arada son durum ile ilgili bir bilgi notu atında öğrenelim önceki notlar baya karışmış çünkü :)

GurkanYazıcı;662177' Alıntı:
Gençler ben kaçar herkeşe iyi geceler hafta sonu için listeye beni eklemeyi unutmayınnnn bir arada son durum ile ilgili bir bilgi notu atında öğrenelim önceki notlar baya karışmış çünkü :)

gürkan abi ii geceler
cuma akşamı net bilgiyi yazarız abi bilare özel msj geçerim ben sana kıyak olsun die

iyi geceler gürkan abi...........

hocam ben yatıyom ortada kimseler kalmadı zaten sana hayırlı işler gecekuşu :queen: :queen: :queen:

biz iyi çocuklar erken yatarız :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: hadi seviyorum sizi istanbul MT :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
gürkan abi ii geceler
cuma akşamı net bilgiyi yazarız abi bilare özel msj geçerim ben sana kıyak olsun die

hocam ben yatıyom ortada kimseler kalmadı zaten sana hayırlı işler gecekuşu :queen: :queen: :queen:

biz iyi çocuklar erken yatarız :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :cat:

hadi iyi geceler ben beklerim istanbul mt yi

günaydın hayırlı işler bol ve huzurlu kazançlar temenni ederim :)

günaydın istanbul....................
ben geldim..........
yatma vaktımde yaklasıo nasılsınız bakem????????
erol abi dün görüşemedik yaw......
pazar bol bol hasret gıderelım........
levent abı patlayan egzos bolumunde sana mesaj var.........

nasılım??????

Son düzenleme:
:queen: kendini dünki olaya hazırlıyorsun herhalde:queen: :queen: yardıma gelirim

eroldayı;662385' Alıntı:
:queen: kendini dünki olaya hazırlıyorsun herhalde:queen: :queen: yardıma gelirim

abi boyle olmak lazım bu devirde job ve kelepce sapka jole olmadıgı zaman:queen: :queen: :queen:

kötü insanların yatma vakti bugun ogleden sonra ilk kez annemı motoruma bındırıp bıyerlere cay ıcmeye goturucem...............sormayın nasıl zor ıkna ettım.........
neyse gorusmek uzere :flower:

Son düzenleme:
yanlız ben milliyetciyim adam doğulu çıkarsa seni biraz hırpalarız baştan söylüyeyim:queen: :queen:

s.a. hayırli işler cümleten allah bol helal kazançlar versin hepimize
nasılsınız ist MT

arkadaşlar istanbul mt için değişik bir logo :) resimler biraz düşük mt logosunun yüksek çözünürlüğü yok elimde yenisini de yapmaya vaktim olmadığı için bunla idare edin

Son düzenleme:
günaydın istanbul mt

smirnouf hele bir gelde tanıscaz bol bol merak etme sen

istanbul mt de gezi planı aniden gelişir kim nereye isterse oraya gideriz imkanlar dogrultusunda bizim grupta herkes her istediğini dile getirebilir bu zamana kadar da zamanı olan her kes gezi önerilerine uymustur

motosikleti henüz almadım bi günde teslim edeceklerini kanuniden bekleyemeyiz dimi

logo fena degil ama en azından biraz daha saglam bi logo yapalım bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar