[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte bunu sevdim fırat harika olmus manzaralı köfteli balıklı bi yol olmus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar, bana biraz uzak gibi geldi. Öyle günübirlik gitmek için. Maşukiye felan gibi daha makul mesafeler seçsek daha iyi olur. Ama herkes okey derse uyarım.

Bir de artçılı gezilerden sonra eşek tepmiş gibi oluyorum. İlkinde acemilikten demiştim ama bugünde çok yoruldum -gerçi halen acemiyim- kollarım halen ağrıyor. Ağrısı bir yana bir iki seferde çok korktum size belli etmedim ama ter bilmem nerelerimden çıktı:) Bu yüzden Erol dayı seni artık artçı alamayacağım. En azından şehir içi kısmında. Daha tecrübeli bir motorcu arkadaş trafikten çıkana kadar alırsa sonrasında devralabilirim.

fırat ellerine sağlık harita güzel olmuş şimdi iki seçenek var kefken veya akçakoca
ama çıkış saati bu sefer erken ve kesin hareket olsun

erol dayıyı ben transfer ediyim
benim ufaklık idare eder

güzergah detaylarına gireriz

ben cıkıyorum yrın bakarım resimlere artık fırat

görüşmeküzere herkese hayırlı aksamlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bana biraz uzak gibi geldi. Öyle günübirlik gitmek için. Maşukiye felan gibi daha makul mesafeler seçsek daha iyi olur. Ama herkes okey derse uyarım.

Bir de artçılı gezilerden sonra eşek tepmiş gibi oluyorum. İlkinde acemilikten demiştim ama bugünde çok yoruldum -gerçi halen acemiyim- kollarım halen ağrıyor. Ağrısı bir yana bir iki seferde çok korktum size belli etmedim ama ter bilmem nerelerimden çıktı:) Bu yüzden Erol dayı seni artık artçı alamayacağım. En azından şehir içi kısmında. Daha tecrübeli bir motorcu arkadaş trafikten çıkana kadar alırsa sonrasında devralabilirim.

necdet abi yerden gök'e kadar haklısın artçılı kullanmak zor çok zor heleki istanbulda

kefken hakkında bilgi

Kefken, Kocaeli ilinin Kandıra ilçesine bağlı bir köydür.

Kocaeli ili Kandıra ilçesine bağlı yazları turistik bir bölge olan Karadeniz sahil kasabası. İzmit merkezden 55KM., Kandıra'dan 10KM. uzaklıktadır. Doğusunda Cebeci, batısında Kerpe köyleri bulunur. Ayrıca Karadeniz'in ender adalarından biri Kefken Adası da sınırları içindedir.

Batı cepheli olması sebebiyle çok nadir dalga alan, çocuklar için tasarlanmış sığ ve temiz denizi, taşsız, ince kumlu kumsalı ve arkasındaki yemyeşil ormandan aldığı temiz havasıyla görülmeye değer bir yer. Tem'den gelip,(izmit)kandıra çıkışından sapılıp 40 km gidiliyor. tabelalar takip edilip ulaşılabilir.

istanbuldan kefken 160 çekiyor

birazdan harita eklerim

trafiğin yogun olması da cabası oldu motorun chooper tarzı olusu aralara girmeyi zorlastırdıgı için yavaslandıgında kontrol etmek zor oluyor aynı zamanda yorucuda oluyor tabiki

fırat tam bana göre desene suna

Batı cepheli olması sebebiyle çok nadir dalga alan, çocuklar için tasarlanmış sığ ve temiz denizi, taşsız, ince kumlu kumsalı ve arkasındaki yemyeşil ormandan aldığı temiz havasıyla görülmeye değer bir yer. Tem'den gelip,(izmit)kandıra çıkışından sapılıp 40 km gidiliyor. tabelalar takip edilip ulaşılabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne oluyo yaa gene nereye gidiyonuz hiç durmuycak galiba bu adamlar :queen:

selam herkeze ben geldim :) ,
biraz garajda motorlarla uğraştık ama bence değdi :)
gördüğünüzde sanırım hak vereceksiniz :cherry:
yarında ayna işini halletimmi bence okdir :cat:
aman allah nazardan korusun :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa benim zamanım olsa bende uycam ona ama malesef yok. okuyoruz adamın adı üstünde zaten ÖZGÜR :p aklına neresi gelirse gidiyo

zydar geziye gidicez soru soruyoruz dediğine bak kola varsa benim için fark etmez kola varsa heryere giderim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oda trakyalı olduğunu heryerde belli ediyo :cherry: adam zaten pınarhisar gezisinde kaç tane kola içti haddi hesabı belli değil delcek midesini sonunda :rendeer:

delçekte bende söyledim dediki kötüye birşey olmaz bende dedimki kötüde bizden:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyiyide allah korur ona bakarsa ee ozaman geriye ne kalıyor :cherry: bu arada geziyi ne zaman yapacaksınız baktım ama göremedim?

ay sonu düşünüyoruz gerekli bilgileri fırat topluyor sonra toplanıp karar vericez

buyrun kefke yolu 2 altarnatif yol var sahilden ve köy içlerinden

bu arada telefon geldi önce telefondan telefona atıyom sonrada mtye atıcam :queen: ölme eşşğim ölme

Forumdan Uzaklaştırıldı
tarih uygun olursa bende katılabilirm ama daha belli değil ne olacağı neyse ben gidiyorum artık eve herkese iyi akşamlar

fırat bu gezi nezaman düşünülüyor :silent:
ona göre çalışmalara başlayalım ( içişleri hesabı )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar