[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhtemel ihtimalle iki hafta sonra yani 20 mayıs

buyrun kefke yolu 2 altarnatif yol var sahilden ve köy içlerinden

bu arada telefon geldi önce telefondan telefona atıyom sonrada mtye atıcam :queen: ölme eşşğim ölme

2525252525225..................

Son düzenleme:
selam olsun herkese başkanlar ben geldim..........
yazıları okudum pazar ızınlıyım bu onumuzdekı pazar yapabılırm eger sıze uyarsa yarın için 5 gibi uyanmıs olurum ama o saat gec olur dedıgım gıbı pazara yapalım sıze uyarsa sabaha kadar burdayım o resımlerı ıstıyorum fırat madem bensiz gıttınız resımlere bakıp ah cekııım

bir tek sensiz deil öymen bende yoktum :salut:

selam olsun herkese başkanlar ben geldim..........
yazıları okudum pazar ızınlıyım bu onumuzdekı pazar yapabılırm eger sıze uyarsa yarın için 5 gibi uyanmıs olurum ama o saat gec olur dedıgım gıbı pazara yapalım sıze uyarsa sabaha kadar burdayım o resımlerı ıstıyorum fırat madem bensiz gıttınız resımlere bakıp ah cekııım

öymencim resimleri kendi telden valideninkina atıyom bitince pc ye ordanda mt ye
düzenlenen gezi kesin pazar günü olcak hatta senlen bilare görüşelim şu full organize gezi fantazisini konuşalım bi ara buyur gel bi çayımı iç tabi tüm takım tayfa davelidir

pazardan kastın yarınsa o beni aşar:queen: :queen:

erol dayı bişi değil abi bi organize işine girdiysek sonuna kadar arkasındayız

Eğer kefken olursa ki daha makul akçakoca ya 275 km var bide geri gelcez olcak 275*2 kefken 160km cik sahil yolu kullanılırsa daha hoş olur kanaatindeyim

Son düzenleme:
öymencim resimleri kendi telden valideninkina atıyom bitince pc ye ordanda mt ye
düzenlenen gezi kesin pazar günü olcak hatta senlen bilare görüşelim şu full organize gezi fantazisini konuşalım bi ara buyur gel bi çayımı iç tabi tüm takım tayfa davelidir

pazardan kastın yarınsa o beni aşar:queen: :queen:

erol dayı bişi değil abi bi organize işine girdiysek sonuna kadar arkasındayız

Eğer kefken olursa ki daha makul akçakoca ya 275 km var bide geri gelcez olcak 275*2 kefken 160km cik sahil yolu kullanılırsa daha hoş olur kanaatindeyim

yok dostum yarın degıl ben calısıyorum zaten yarın 13u olan pazar yanı obur pazar daha 8 gun var ben herkese uyar dıye dusundum......
levent abı sen benım kadar aglamıs olmassın benı neden almadılar yanlarına dıe oturdum içtim agladım agladım içtim hatta bazen hem ağladım hem içtim

iki hafta sonra pazar daha ii olur 20mayıs
hem bende biraz ara vermiş olurum son 2 haftadır nerdeyse haftanın 3 4 günü istanbul dıiındaydık valide şekil yapıyo motorun yok gidiyosun die dırdır kafamın etini yiyio anlatıyom artçılık die bişi var yok anlamıyor :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yok dostum yarın degıl ben calısıyorum zaten yarın 13u olan pazar yanı obur pazar daha 8 gun var ben herkese uyar dıye dusundum......
levent abı sen benım kadar aglamıs olmassın benı neden almadılar yanlarına dıe oturdum içtim agladım agladım içtim hatta bazen hem ağladım hem içtim

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: eşlik edeyim bari yanlız herkes çaldığı havada oynarmış:flower: :flower: ::pulp:: ::pulp:: ::blusssh: //fırat ayın 20.de egitim var gezi olursa 20.den sonra olur

abi 13ü olsun bızım olsun

tamam ozman kesin tarih 27 olsun ilk adımı atalım tarihi belli olsun yeri falaln belirleriz :queen: :queen: :queen:

olm haftaya çok erken olur leem

Son düzenleme:
ozman öbür ayın başına atalım :queen: :queen: :queen:
usta selma hanım beni vurcak finkfink geziyon die şekil yapıyor

toplanıp konuşacağız tarih o zaman belli olur şimdilik tarih hakkında yorum yapmayalım bugün bile aniden baya bir gezdik

bir ara buluştuğumuzda etraflıca konuşuruz en mantıklısı
çünki birinin çıkıpta haziran 15 te gidelim demesi an meselesi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

öyle biri çıkmaz yaaaaaa......
baskan yarın herhangı bısı olmazsa belkı atlarım gelırım gopa ok?
haberın olsun ararım gelcek olursam aksamutu

bu arada anlatadığım bişi var karaburunda sahilde gidiyoduk aheste aheste beyaz bir köpecik geziniyor ortalıkta piştt falan yaptık dedik resmini çekelim hayvan durunca yolun ortasında hızla gelen araba alıverdi altına köpeği o köpek resmen teker altına girip çıktı sonra hiç bişi olmamış gibi kalkıp gitti :queen: :queen:

öyle biri çıkmaz yaaaaaa......
baskan yarın herhangı bısı olmazsa belkı atlarım gelırım gopa ok?
haberın olsun ararım gelcek olursam aksamutu

temem başkan bıyır beklerim varsa daha gelcek şimdiden rezarvasyon yaptırın :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
arkadaslar bende araniza katilmak isterim .kefkene gttim daha once kamp yapmayaa super bi yer .gelmek isterim ancak racing makine ile 275km *2 zooooorrrrrrrr.soz vermim ama zaman belli oldugunda gelmek isterim.ben sizinle tanismak icn gelmek isterim.istanbul ici olursa daha ii olurr en azindan benm icin

arkadaslar bende araniza katilmak isterim .kefkene gttim daha once kamp yapmayaa super bi yer .gelmek isterim ancak racing makine ile 275km *2 zooooorrrrrrrr.soz vermim ama zaman belli oldugunda gelmek isterim.ben sizinle tanismak icn gelmek isterim.istanbul ici olursa daha ii olurr en azindan benm icin

arkadaşım organizasyonun ilk adımlar kesin şeyler belli olunca duyrulcak umarım sana uyarda gelirsin

bu arada bende bullterrier tutkunuyum:bounce: :bounce:

fırat bugünkü gezinin fotolarını atıver artık en sonuda bilgisayara kafa attırıcaksın bana:pr:

hoşgeldin tamer aramızda olman güzel tanışmak güzel olur gerçektende :)
neyse arkadaşlar bana iyigeceler yarın için çok arkadaş aadım ama sanırım yalnızım :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar