[İstanbul - MT]

oho oho ozgur bey nasilsiniz:p
yeni gelenlerede merhaba
eskilerede merhaba
bende burdayim demek istedim de:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hep burdayım ama hep ben yazınca olmuyor yalnız hissediyorum bide topic msn penceresın donuo:mrgreen:

günaydın istanbul mt . . .
yeni uyandım hava süper gözüküyor burdan ama aksama bozucak gibi. . .
Bende kac gun sonra gunesı gorunce sevındım kahvaltı yapıp sahil turuna çıkıyorum. sarıyer besıktas ıstıkametınde benı goren olursa(siyah parıl parıl zat) 3 kez korna calsın tanısalım:mrgreen:

Legacy hosgeldin dostum buraya kaydoldugumda benimde yoktu motorum hatta baya bı zamandan sonra aldım motoru. . .Ama çok şet öğretiyor burası gercekten

Aramıza hosgeldın. . .

erol abi ben yine burdayım ama millet bu aralar sessiz biraz

legacy_mt hoş geldin

serkan sen buralardamıydın senin pazartesi günü kulagını cekicem ben hiç merak etme elimde 3 adet telefon oldu toplasan bi tane olmuyor

erol abi ve öymen ben bu aralar cokca nete giremiyorum biraz işlerim var ama aksamları şöyle bir göz atıyorum nevar ne yok diye

abi dün görüştük adapazarındaydı yagmur yagdıgı için orada konaklamıstı bugün boluya dogru yola cıkacaktı ardından ankara ve oradanda mardine gidecekti

motorumun radyatoru patladi ve motor camurlandi pazar gunu moral sifirin altinda sifir:salut: ama motorumu bu aksam yikadim o esnada ozgur aradi gel dedim seninkinide yikayayim isi varmis gelmedi:p yarinda radyatoru degistirecem hoop sorun cozuldu moral yerine gelecek.

yagmur dan nefret ederim kuru asfalt hastasiyim:)
neyapim huyum kuruyaaa:pr:

erol abi immigrant sizler nasilsiniz?

bi arkadasin sozu vardi(topici msn gibi kullanin) diye vasiyeti yerine getirelim ama soleyen yasiyo yada onu oldurelim hangisi?:p

Hakinen saol dostum umarım sende iyisindir online diildim sen attıgında mesajı cevap veremedik bak görüomusun:salut:

büyük gün yarın ama ben gelemiyoru arkadaşlar belki 18 i sabahı yetişebilecek kadar erken kalkabilirsem gelmeyi düşünüyorum tek yolaçıkıp sizinle donmeyi düşünüyorum :)
şimdiden yarın yola çıkacaklara kazasız belasız arızasız ve bol keyifli bir gezi diliyorum

selam İstanbul MT
kasvat dstumun butun duygularına ortak olup bol bol foto ve vıdeolarınızı bekledıgımızı soylemek ısterım
Ayrıca eve yenı geldım yıne bı besıktas sarıyer sahıl yaptım hava super yarnda boyle olur inş çok keyıfli bi sürüş olur

oh muhabbete bak neyse hakinen dün aksam gelemedik bu aksam geliriz aytaclarada haber verdim

gelmek isteyenler 19:30 dan itibaren opette olsun

buluşun bakim aranıza katılmaya az kaldı hadi hayırlısı

erol abi illa motosikletle gelmene gerek yok abi maksat lakırdı olsun diye nir araya geliyouz işte

yusufcoşar sanırım çanakkale için akşam cıkacak bi grup yok ama maddi sorunu haledersem 20:00 ye kadar sana haber vericem

malum motosikletin kontagında bi arıza ve aküde zayıf ama bişeyler yapıcaz artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar