Eşimi iş çıkışı alıp öyle geçeceğim galeriadaki OPET'e... Geçen buluşmalara getirmediğim için yeterince azar işittim zaten.. Benim hatun da benim ve bizim gibi motosiklet delisi :queen: İş yeri Bahçeşehir'de ve akşam 18:00'de çıkıyor işten. 18:50'de ancak OPET'te olabilirim. O yüzden 19:00'da buluşalım diye yazmıştım. Neyse Ümmet abi ve Cüneyt abi Tophane'de buluşalım ok. ama Ümmet abinin o saatte önceden verilmiş sözü varmış. Ozaman şöyle yapalım; Cüneyt abi sen Ümmet abiyle 18:00'de Sirkeci'de buluşup tophane geçip çayları yudumlar sohbet çevirirsiniz. Biz de Hakinen, grileo, ben dediğin istikametten basar geliriz... Kısmet Ümmet abiyle başka zaman buluşuruz artık... İkinci bir ihtimal de şu olabilir ; siz bütün tayfa tophaneye akarsınız erkenden, ben de eşimi alır tophaneye gelirim.. bana o da uyar... şu an internet cafedeyim... halkalıdayım. birazdan çıkıcam ve gün içinde online olma ihtimalim yok çünkü bütün gün yollarda olucam. Ben kendimi 19:00'da opette olacakmış gibi ayarladım. Gelmek isteyenler hiç beni aramanıza gerek bile yok çünkü tam 19:00'da opette olucam. kimse gelmese bile en azından ayhan ve serkan'ın geleceği garanti... 4 kişi kesin; biz güzel bi muhabbet çeviririz...
bir de kj997 aramıza hoşgeldin genç adam... yarın ofise gidince seni de İstanbul-MT sakinleri listesine eklerim...
şimdi yazdığım mesajı okudum da amma karışık olmuş...
önce aşçı şöförü, sonra şöför uşağı, en son hepimiz şöförü.... gibi olmuş....
puhahahahahahahaha