:

ulp:: İstanbul-MT aileme günaydııııııııııııınnnnnnnn ::157::
evet dün akşam Ümmet abi, cobalt, hakinen,ben ve eşim Opet'te buluştuk.. ::friends: Ümmet abinin fazla vakti yoktu, doğruca Merter'deki o malum cafeye gittik. nargileler çekildi, çaylar dostluklarla tatlandırılıp afiyetle yudumlandı ::sefereee . Konu konuyu açtı, ve Ümmet abinin randevusu nedeniyle kaçması gerekiyordu ve onu uğurladık. Biz kaldığımız yerden sohbete devam... Sanırım saat 22:00 civarı cafeden ayrıldık ve Cuma günü görüşmek üzere dileklerimizle eve gitmek üzere yola koyulduk. Bu arada ben kameramı da yanımda getirmiştim ve artçım olan eşim yol boyunca ( Opet'ten Merter'e kadar ) çekim yaptı. Hatta cafe içinde de çeşitli muhabbetler kamera görüntüleriyle sabitlendi. ( hakinen hepinizin arkasından neler dedi neler

şantaj olarak kullanmayı düşünüyorum... peki ya cüneyt abi, ona ne demeli; yok mox2cn şöyleymiş, yok grileo böyleymiş, yok çağlar nasıl bi arkadaşmış :queen: görüntüler elimde, 150.000 $ vermezseniz internette yayarım görüntülerinizi ::whip:: ::151:: ::151:: ::151:: ) eheuehueheu
Arkadaşlar kamera bağlantısı için ofis bilgisayarımda ''s'' bağlantısı yok. Fotoğrafçıdan CDye aktarıp oradan youtube'a atmaya çalışacağım..
Bugün atmaya çalışacağım.
NOT: Ümmet abi yeni motosikletin hayırlı olsun... Allah kazasız belasız nice yüzbinlerce km. nasip etsin inşallah.
Şimdilik cep tel.den çektiğim birkaç fotoyu atıyorum. Kamera var diye fotoğrafa çok yüklenmedik. Ümmet abi de makinesiyle çekti birkaç poz...
İşte fotoğraflardan ilki. hatırladınız değil mi.. Kanuni IV. Hakinen ( hareminde 150 cariyesi olan bi padişah gibi poz vermiş )... puhahahaha... yakışır benim kardeşime..

Ben ve Keeway ovası hükümdarı Cobalt Şah

Bendeniz, çorbacıbaşı fear_factor ...