ya valla buluşmanın tadı damağımda kaldı arkadaşlar. birbirini hayatında ilk defa gören insanlarız nasıl da sanki 40 yıldır tanışıyomuşuz gibi muhabbetler oldu.. sosyolojik olarak ilginç bi durumdu. neyse netteki sıcak ortamın ete kemiğe bürünmesi beni çok mutlu etti. boşuna dememişler insan sosyal varlıktır diye... paylaştıkça çoğalıyor mutluluklar... valla gelemeyenler çok şey kaçırdı... ben de ilerki günlerde neler kaçıracağımı anlamış oldum peşinen ( malum buluşmalar hafta sonları oluyor ve bizim en yoğun olduğumuz günler de hafta sonları )... cüneyt abiyle tanışmayı çok istiyordum, tam tahmin ettiğim gibi ağır abi

haki ise tam dost canlısı biri ( kırmızıda mı geçmişim :cyclopsan sağa dönüş yeşil yanıyordu damak ki yanılmışım )... mox ani frenlerim ve ani hızlanmalarım sonucu tophaneye vardığımızda bayat istavrit gibi bakıyordu sağa sola

puhahahahah.... için dışına çıktı ama kusura bakma :rendeer: ... alper ekibin en çenebaz adamı çıktı, ben de parayı çenem sayesinde kazanıyorum ama senin tırnağın kadar olamam yahu :cherry: griAyhan; dönüşte yanımızdan geçerken verdiğin ara gazı var ya, hocam mox artçımdı ikimizin de ödü koptu. hatta soldan sağa kaydım, sinirden gülmeye başladık moxla... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: yoksa korkudan mı demeliydim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: deer, seninle de tadımlık oldu buluşmamız, stickerlar için teşekkür... fotoğrafları birazdan ekleyeceğim. videoya gelince; toplam 15 saniyelik çekim yapmışız, tophanede muhabbete daldım, motorları da çekecektim, bir de gelirken aklımda birine kamerayı vermek vardı biz yoldaykene çekim yapsın die unutmuşum... mesela moxa verebilirdim kamerayı ama unutmuşum.
hakinen ve mox2cn / galeria'nın yanındaki opet'te beklerken...
bendeniz ( hakinen takım elbiseyle gelirim diye düşünmüş... puhahahaha

mox ve ben

haki ve ben
tophanede çektiğim resimler, karanlık çıktı...
bu da ofiste çekildiğim bi foto... takım elbiseyle cruiser kullandığıma inanmayanlara

bakınız ofisin önündeki canavar ve bendeniz takım elbise modundayım efendim....