[İstanbul - MT]

evet elleri gorelim fear sana bu sefer kesin af yokkkkkk ee tabi gelmeyenlerede saati siz belirleyin ben karismam bulusma yeri galeria opet dolasma yerinede siz karar verin onada karismam cevaplari bekliyorum/:rendeer: iyi bayramlar iyi yillar dilerim

gelenler ben geliyorum gelmiyorum diye yazsin ki beklemeyelim. simdi fear factoru cebinden aradim kesin geliyor(moral olsun diye yazdim)saka degil kesin saat 14 diyor ama ben karismam zamana (cobalt.tugrul.ertech(erkek).deer 152.)sizleri kesin bekliyorum gelecekmis kabul ediyorum benim cep 0555 269 89 01-0544 660 69 89 kimsenin teli yok beni ararsaniz iyi olur(samet 1987 kacis yok gelecem yazdin bi kere):cherry:

BIZDEN KURTULUS YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:queen:

hakinen şimdik siz yarın 14'te galerio opet'de buluşup kırklareline mi gideceksiniz yoksa başka bi gezi mi düzenleyeceksiniz ? kafam karıştı :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@samet_1987 inşallah güzel olur istanbul mtnin de tam kadro buluştugunu görmek ii olur...

@hakinen deer152 her yere gideer152

@mox2cn kırklarelinden az önce geldik yarın istanbul içi bir buluşma ayarlıyoruz bakırköyde yoldayken hakinen arayıp teklif yaptı ordanda birşeyler içmeye gideriz bi yerlere

kırklareli gezisi ve resimleri için linke tılamanız yeterli
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14760&page=6

@praetorian karışık ve karambol olmaması için yarın 12:00 ye kadar herkes haber versin sogukta gelmeyecekler için boşuna beklenilmesin...

bulusma saati 14 olsun o zaman gidilecek yer belli degil gelen arkadaslarla ortak bir karar verip cogunlugun istedigi yere gidecez :cat: praetorian.mox2cn.samet_1987 kesin bekliyoruz haaa bulusma ist ici olacakcok cok uzaklara gidipte muhabbete ayiracagimiz zamani yola ayirmayacaz merak etmeyin:wiinkk:

benim motoru bıraktığım kapalı otopark plazaya ait bayramda kapalıyız dediler, orda bekleyen polislerden rica edip açtırabilirsem garajı motorla gelicem ama açtıramazsam arabayla gelirim şimdiden söyliym :) kızmayın sonna :)

yaw işallah otoparkı açarlar motürle gelmeyi çok istiom ama öyle ya da böyle (böylesi motür oluyo) gelicem :)

erkeşe günaydın :rendeer:
akşam hakinen beni cepten aradı, malum 3 gündür nete girmiyorum. Olur deyivermişim hemen :cherry: şu an halkalı'dayım annemi ziyarete gelmiştim. gece 05:00 te yattım, gözlerim kan çanağı :bounce: şu an cafedeyim, birazdan kahvaltı yapıp çıkıp evime ( esenkent ) gidicem ve bi duş falan alıp motora atlayıp gelicem... ( bu arada amma özele girdim :queen: ) ama buluşma saati 15:00 olsun... 15:00 ten önce opette olurum ayrı mesela, ama ben işimi sağlama alıyım.. 15:00 diyelim... son anda bi aksilik olursa cebim hakinende var, beni ararsınız. şimdi çıkıyorum, bugün nete girmem artık. %100 geliyorum. tekrar ediyorum merkez %100 geliyorum.. meydey meydey... beni duyuyormusun merkez... meydey... ( qeyikle kapadım konuyu sabah sabah :queen: :queen: :queen: )

tamam 15 diyoz:cherry:grileo-teksavasci-volkan1111-chaglar hadi ama bunlar aklima gelenler bide gelmeyenlere hadii ama::haapppy:

Yaw yeni gördüm meseleyi, zaten yeni uyandım, 15 te opette olmaya çalışırım..

Yaw yeni gördüm meseleyi, zaten yeni uyandım, 15 te opette olmaya çalışırım..

Söylemeden edemeyeceğim... Abi sende o motor varken çalışırım diyorsan bizim bayağı bir çalışmamız gerek :mrgreen: :p

Ben gelemiyorum arkadaşlar , birdahakine umarım... Ama gelmek isterdim...

15:00 de orada olurum

Ben YoKuM gRuPtA oLuYiM bari mOtOr OtOpArKtA Sahibi işte yani ben kışa çekildik...

deer 152 telin kapali bi ac seni bulamadim diye panik yaptim :cyclopsan neyse tamam geliyosun :cat: alper tim beni aradi oda geliyor.saat 15 ten 16 ya kadar bekleriz gec kalan varsa telden arasin 0555 269 89 01-0544 660 69 89 BAKIN GELMEYE NIYETI OLAN SON ANDA KARAR VERIP YETISEBILIRMIYIM DIYEN OLURSA CEKINMEDEN ARASIN BEKLERIZZZ:cat:

BEN SIMDI CIKIYORUM SAAT 13.54:rendeer:

Son düzenleme:
aktif olanlar gene buluşma saatinde ordaydı
hakinen
mox2cn
fear_factor
deer152

ben fazla takılamadım olcay ve aytaç la bu buluşmada tanıstık...

başka buluşmalarda buluşmak dileğiyle ama yer aynı yer opet olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hani hiç resim yokmu yüzünüzü gören cennetlik.deer sen redim çekmişindir

ümmet abi ben arkadaşlara eşlik edemedim işlerim vardı biraz destek olmak için gittim fear_factor da video camera vardır sanırım akşam eklerler...

[yt]MmaW9xzHWl0[/YT]

evet bulusmamiz oldu.cok guzel gecti gelen arkada;lara cok cok tessekkur ederim.gelemeyecegini soyleyen arkadaslarada bizi bekletmedigi icin:cat: ama gelmeyenler cok sey kacirdi onu soyleyebilirim.deer152 yede tesekkur ederim cikartmalar icin bizi kirmayipta getirdigi icin:rendeer:

ben oyle uzun yazamiyacam yarin olcay videoyu atacak cok cok eglendik.

alper tim ve artcisi kardesi.grileo(ayhan).aytac(nickini becerimiyorum:pale: ).fear fector(olcay)cobalt(cuneyt abi) katilim super oldu.dedigim gibi gelmeyenler cok sey kacirdi

bu arada olcay seninle ayrillirken atakoyde kirmizida gectin :queen: haberin yok

eglenmenize sevindim stickerın lafı bile olmaz gelişim sürücü kursuna teşekkür edin

sonradan sirkecide görünce aklıma geldi ama sizi arayamadım dakara gidecek turk motorcularını havaalanına geciriyolardı umarım görmüşsünüzdür...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar