Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet olcaycım iyi özetlemişsin, z.burnundan bi arkadaş buluduk sonunda ama senin yerin ayrı canım en yakın zamanda ordayım..
ayrıca bende tüm İstanbul MT üyesi arkadaşlarımın Bayramını ve yılbaşını kutlar, neşeli ve Mutlu geçmesini temenni ederim..
herkesin bayramını kutluyorum yenı yılın hayırlara vesıle olmasını dılıyorum
not: bundan sonrakı ılk bulusmada fear ne yaparsa yapsın gelsın bı 5 dk gorunsun yoksa ahı tutuyo adamın bende gelmem bıdaa soylıyım org. yapıcak olan once fear ı ayarlasın
MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!
merhaba benide ekleyin lisdeye ben ali gaziosmanpaşa dayım [email protected] tüm motosiklet tutkunlarıayla muhabbete varım
saygılar herkesin bayramını kutlarım. yeni yıldada nice mutlu motor kullanmalar diliyorum.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bugün kırklareli mt ile bi buluşma gercekleştirmek için kırklareliye gittik yoldayken hakinen aradı ve yarın için bir buluşma teklifinde bulundu bakırköy galerianın ordaki opette buluşmak isteyenler ellerini kaldırsın bakalım...