[İstanbul - MT]

kınamayın arkadaşlar

vallaha ben GELICEM DEYIPTE GELMEYEN arkadaslari bastan kiniyorum.:farao:eek:zellikle UMMET PERTIKANA bunu bastan bi soyleyeyim.30 kisilik geliyorum ekibinden isim var deyip normalen gelmeyen 5 kisi :cat: gelen 4 kisi :cat: cikarsa 23 arkadas nerede:silent: ben artik degil tekirdagina.bakirkoyden floryaya gitmeye korkarim.1saat 50 dak bekledik hak verirsiniz.bu haftada bulusma yapicaz benim motorum bugun arizalandi radyator arizasi.arabama carptilar kadikoyde serviste hafta sonu yok.o halde gelmeye calisacagim arkadaslar birazda gayret siz gosterin bu istanbul topicini canlandirmaya calisiyoruz.bu hafta pazar yapilacak listeye GELEMEYECEKLER ismini yazdirmasin ki bizde sogukta bosuna bekleyemeyelim.:wiinkk:
herkese kazasiz belasiz surusler dilerim
selamlar:)

O listede ismi yazılı olupda gelmeyen kişileri temsil etmiyorum tabii ki ama, Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ismimi zaten yazdırırken gelip gelemeyeceğim o gün belli olu demiştim. Çünkü iş durumumu ayarlayıp ayarlayamayacağım pek belli olmuyor benim. Bu türde gelmek isteyipde gelemeyen bir kısım olabilir. Onlarıda anlayışla karşılamak lazım. Organizasyonu yapan hazırlayan herkese teşekkürler. Bekleme süreniz o kadar olmak zorunda değildi. Beklemiş olmanız sizin iyi niyetinizi gösterir fakat bu iyi niyetinizi gelemeyenlerin gözüne sokmayınız.....

Tekrarını izlicem artık napalım, sizden önemlimi canım.. Gerçekten kendim kadar sizide samimi buldum, sevindim açıkcası tanıştığımıza inşallah daha çok buluşmalar ayarlarız..
Burhan Altıntop abi senden de özür diliyorum haftaya kaçırmıcam inşallah:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O listede ismi yazılı olupda gelmeyen kişileri temsil etmiyorum tabii ki ama, Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ismimi zaten yazdırırken gelip gelemeyeceğim o gün belli olu demiştim. Çünkü iş durumumu ayarlayıp ayarlayamayacağım pek belli olmuyor benim. Bu türde gelmek isteyipde gelemeyen bir kısım olabilir. Onlarıda anlayışla karşılamak lazım. Organizasyonu yapan hazırlayan herkese teşekkürler. Bekleme süreniz o kadar olmak zorunda değildi. Beklemiş olmanız sizin iyi niyetinizi gösterir fakat bu iyi niyetinizi gelemeyenlerin gözüne sokmayınız.....

Sen üstüne alınma zaten azizim, hakinen ümmet abiye alınmış en çok :pale: ( ben de doğru bulmadım tabiki geleceğim deyip pikniğe gitmesine, ama n'apalım, oldu bikere ) :pale:

Tekrarını izlicem artık napalım, sizden önemlimi canım.. Gerçekten kendim kadar sizide samimi buldum, sevindim açıkcası tanıştığımıza inşallah daha çok buluşmalar ayarlarız..
Burhan Altıntop abi senden de özür diliyorum haftaya kaçırmıcam inşallah:)

:cat::cat: :cat: :cat: :cat:

fear iyi dileklerin için sağol kreşte birbirlerinden kapıyolar işte önemli bişey değil ama insan cıvıl cıvıl cocugu durgun gorunce ıcı ezılıyo baska bısey yapmak gelmıyo ıcımden neyse bugun daha ıyıymiş

@cobalt,

Abi çok geçmiş olsun :pale: O akşamda kırmayıp geldiğin için teşekkürler :) Resimleri koydum, bir kaç sayfa geride kaldı :p

vay be bayadır siteye giremedik ne toplantı olmuş... hemen bu h.sonu bitane daha ayarlayalım olmaz mı? :mrgreen: Sırf benim için diil tabi bisürü gelemeyen arkadaş var gördüğüme göre:queen:

bugunden baslayın anca olur hatta bahcesehırde yapalım fear da ofısten el sallar ( eğer çıkamazda camdan seyrederse bu sefer kesin çıldırır :) )

bugunden baslayın anca olur hatta bahcesehırde yapalım fear da ofısten el sallar ( eğer çıkamazda camdan seyrederse bu sefer kesin çıldırır :) )

hayır, bunu bana yapamazsınız ::crying::
topuğunuza sıkarım camdan::stretche

Pekala; arkadaşlar yeni buluşmayı ilan ediyorum :
Salı günü ( yani izin günüm ) ; herkes patronuna bi bahane uydursun :queen:
artık dayım mı ölmüş dersiniz, pitonum mu nezle olmuş dersiniz orası beni ilgilendirmess:p En az 20 kişi oluyos ve bütün gün geziyosss.... ara ara mola verip çay-kahve içiyos :pr: dün gece rüyamda gördüm bunları; rüyalarım da sapıtmaya başladı ::deliir:: ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

ozturk sertac kardes ben zaten gerekli anlayisi gosteriyorum ama bulusma yapilacak herkes isim yazdiriyor.e birde geleceklerin kesin listesini yapmak gerekiyor.30 kisi var listede biz 30 undan 10 u gelse raziyiz birde soguk ekleniyor hak verirsin/ben internete carsamba girdim cunku o gun uzuldum.katilimin 3 kisi olmasina(fear fector ve bboy iced vs....sanada baktim o gun belli olur yazmissin eyvallah)ortada devamli olacak kirginlik kizginlik yok:cat: insallah bu hafta bulusmada katilim fazla olurda gecen haftayi telafi eder.hepinize saygilar sevgiler:rendeer: (fear calismaya mi calisiyon?yoksa calismamaya mi calisiyon? HAYDI BIR PLAN DAHA ISTIYORUZ.bu hafta bence basari 100%100 olacak :queen:

arkadaşlar ben osmaniye mt... resim bolumü oldugum için rembrand'ın sergisi için su an istanbuldayım pazara kadar:).. sizlerle tanısmak gorüsmek isterim benim motosikletim sl 150 numaram 0544 687 9856 müsait olan arkadaslar.... malesef zeytinburnunda ataturk yurdunda kalıyoruz okulla geldigimiz için:( byeee

BU hafta gezi buluşma gibi bir plan varmıdır?

Uzun süreden sonra bir haftasonum boş ve ben değerlendirmek istiyorum :)

Son düzenleme:
bencede düzenleyın de kücük bi toplantı tanıyalım birbirimizi bende haftasonu ist de olacam...

!!! Pazar Buluşma !!!

Önce aşağıdaki hafta sonu buluşmak isteyen arkadaşların mesajlarını tekrar bir okuyalım hepbirlikte ;

vay be bayadır siteye giremedik ne toplantı olmuş... hemen bu h.sonu bitane daha ayarlayalım olmaz mı? :mrgreen: Sırf benim için diil tabi bisürü gelemeyen arkadaş var gördüğüme göre:queen:

HAYDI BIR PLAN DAHA ISTIYORUZ.bu hafta bence basari 100%100 olacak :queen:

arkadaşlar ben osmaniye mt... resim bolumü oldugum için rembrand'ın sergisi için su an istanbuldayım pazara kadar:).. sizlerle tanısmak gorüsmek isterim benim motosikletim sl 150 numaram 0544 687 9856 müsait olan arkadaslar.... malesef zeytinburnunda ataturk yurdunda kalıyoruz okulla geldigimiz için:( byeee

BU hafta gezi buluşma gibi bir plan varmıdır?

Uzun süreden sonra bir haftasonum boş ve ben değerlendirmek istiyorum :)

bencede düzenleyın de kücük bi toplantı tanıyalım birbirimizi bende haftasonu ist de olacam...

Evet dostlar görüldüğü üzere bu hafta sonu buluşup kaynaşalım, oturup dertleşelim diyen gönüldaşlar 5 kişi ! Bence başlangıç için iyi bir rakam :p Ohalde bir liste yapalım hemen; ama bu sefer nerede buluşulur, kaçta buluşulur bu konular hakkında fikir beyan etmiycem, öncülük etmiycem, bu sefer kuyuya taş atan deli ben olmayacağım. Saçma oluyor gibi geliyor bana, yani ben oturduğum yerden bişeyler yazıp çiziyorum, bi dünya kafa patlatıyorum, bi dünya telefon trafiği yapıyorum ve bunca emek verdiğim + katılmaktan çok da büyük keyif alacağım buluşmalara pazarları çalıştığım için katılamıyorum :pale: . Üzüntüm iki katına çıkıyor :salut: Sevgili dostum hakinen; bu org. sen sırtlanırsan çok tam süper olur :salut:

VALLA BEN İST İ bilmiyorum kalacagım yer kadıkoy civarları. yakın olursada benım için sorun olmaz ist li bi mt üyesi organızatorlugu üstlenirse güzel olur :)

Arkadaşların çoğu şu an offline.... online olsunlar ayarlanır bişeyler :cat:

BU ARADA ŞU AN GENEL İSTANBUL-MT SAYIMIZ 42 !

1- fear_factor (Olcay Akgül) / Bahçeşehir/Esenkent /
2- roadcarver (Selçuk Öz) / Küçükçekmece /
3- tuqruL (Tuğrul Kara) / Gaziosmanpaşa /
4- kangoo (Serkan Yılmaz)/ Gaziosmanpaşa
5- GorkeM (Görkem Akyo)l / Levent
6- rainboss (Birol Halıcı) / Üsküdar / Yavuztürk
7- Edy (Erdem Kılıç) / Erenköy
8- kenandoner (Kenan Doner)
9- Ümmet Perkitan (ümmet perkitan)
10- Thunder79 (Barış Genç) / Kozyatağı
11- Obkavi (barış Kavi) / Çamlıca
12- Eyong (Olcay Avşar) / İkitelli ~ Levent
13- missimpreza (Kübr@ Türk)/ bahçelievler
14- ErTech ( Ertekin Er ) / Pendik
15- donniedarko ( Hasan Türkkan )/ Bakırköy[/quote]
16- beto_977 ( Bertan İnal ) / Beşiktaş
17- r@in ( A.Yağmur Tümay )/ Florya
18- bboy_iced ( Murat Demir ) / Bostancı-Kadıköy
19- cobalt / Kocamustafapaşa
20- Kastore ( M.Emre Ergenç ) / Sahrayıcedid-Kadıköy
21- redrose / Beşiktaş
22- hakinen/serkan pinarkusu/atakoy/bakirkoy
23- starsailor / Merter
24- sozerr ( sözer ayvazoğlu ) / Kartal
25- enis89(ENİS ZENGİN)İstanbul/Avcılar
26- ozturk_sertac (Sertaç ÖZTÜRK) Kozyatağı / Kadıköy
27- I3luee ( Ahmet Aycibin ) / 4.levent
28- karabatu (Bora Çetinkaya) / İkitelli-Kozyatağı-Kadıköy
29- burakoksuz ( burak öksüz ) / Acıbadem
30- mostwanted_57 ( Özgür Öztuğrul ) / Bostancı-Kadıköy
31- Volkan1111 (Volkan) Erenköy/İstanbul
32- alkanalaca / Bahariye-Kadıköy
33- stok / Sedat Oymak / Bağcılar
34- maverick / Deniz / Erenköy
35- standart / Samet / B.Evler
36- grileo/ Ayhan YILMAZ / Zeytinburnu
37- deneter ( Güngör ) / Acıbadem
38- teflon ( yakup ) / Esenler
39- banistercaq (Eren Erdem) / Bahçeşehir
40- eh62 ( Beyhan Arslan ) / Üsküdar
41- august ( Ali Taşkın ) / Beylikdüzü
42- MUSTURAKİ- Mustafa / güneşli /bağcılar

eeeee?:silent:
ben istanbulda diiilim nolcak
ben gelemem bari siz gelin ankaraya :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Ya bugun CUMA, ayarlanıcaksa bugun mutlaka kesinleşsin yeri ve zamanı. Tabi kim belirler bunları orası meçhül.. Çok fazla katılım olcağınıda sanmıyorum oyüzden büyütmeden gene çay içimlik bir buluşma yeterli olur bence. (aklıma yıldız parkı geliyor ama yanlış anlaşılmasın beyler, erkek erkegeyiz şurda:) )

Ya bugun CUMA, ayarlanıcaksa bugun mutlaka kesinleşsin yeri ve zamanı. Tabi kim belirler bunları orası meçhül.. Çok fazla katılım olcağınıda sanmıyorum oyüzden büyütmeden gene çay içimlik bir buluşma yeterli olur bence. (aklıma yıldız parkı geliyor ama yanlış anlaşılmasın beyler, erkek erkegeyiz şurda:) )

::sos:: ::sos:: meydey meydey pazar günleri motosiklet buluşmalarına katılabileceğim bir iş arıyorum meydey meydey ::sos:: ::sos:: ::sos::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar