Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olcaycım banada uyar zaten akşamları gezcek ne adam nede mekan bulamıyorum,ama burda kalmasın bu konu bi akşam işçıkışı hem kafalarıda dağıtmış oluruz hemde tanışırız, birkaç kişide bulursak yanımıza tadından yenmez, bizahmet sen takip et bu olayı, her akşam bana uyar sen saat ver yeter.
Zeytinburnu-İncirli-Ataköy/Bakırköy-Şirinevler-Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar-Beylikdüzü hattı olarak Bakırköy veya K.Çekmece yahut Avcılar merkezli bi buluşma yapabiliriz. Aslında bu akşam hava yağmurlu olmasaydı bi yerde oturup laflardık, hem de bu konuları da konuşmuş olurduk. Neyse benim mesai 19:00'da bitiyor... :cat: Akşama kadar daha çok var :cat:
Sevgili Olcay abi ..
İlkyardım konusunda zamanım çok çok kısıtlı olduğundan sesimi çıkarmadım.Şu an künyeye de bakıyorumda acaip ters banaNormalde pazarları bile çalışıyorum, o derece yani
(arada kaçamaklarım oluyo tabi
)
Şu bi kaç gün yoğun olduğumdan farkındaysan zaten hep kısa cevaplar verdim forumaİlkyardım konusunda seni tebrik ederim.
Çok güzel ve gerekli bi proje.Umarım katılım fazla olur :cat: Ama dediğim gibi bu konuda ve zamanında yorum yapamadığım için beni mağdur gör
Bilinçli ve duyarlı insanların katılacağından şüphem yok :cat:
Ne yani, sen şimdi elimden kurtulduğunu mu zannediyorsun :queen: :queen: :queen: yok ya