Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
::tutkuy:: ::thanks:
Ümmet Abi'yi çaldığımız için özür dileriz
ama sizin buluşmadan da haberimiz yoktu açıkcası.. takip etmeyince böyle oluyor
HAKINEN yakaladım seni![]()
bir sonrakine belki gelirim.. Nede olsa orada kırmızı bir zat gördüm
beni de ekleyin
standart/IST-B.Evler
İstanbul-MT için benimle birlikte uğraş veren Tuğrul, hakinen ve cobalt dostlara iyi niyetleri ve samimiyetleri için çok çok teşekkür ederim. Birkaç sayfa önce mavi renkte bir paragraf bişeyler karalamıştım. Kuyuya taş atan deli ben oldum demiştim. Şimdi benim gibi delilerle kuyuda olmam bana müthiş keyif veriyor. Dün akşam ki buluşma, İSTANBUL-MT İÇİN KÜÇÜK; AMA İNSANLIK İÇİN BÜYÜK BİR ADIM OLMUŞTUR... Hava durumu raporları bu aralar yağmurlu geçeceğini söylüyor. Aslında aklımda ( bence ) süper bir org. var... Ve bu sefer katılımın çok daha büyük olacağını tahmin ediyorum... Söyliyim mi :cherry: .. yok yok biraz merak edin :queen:
Bu arada bir arkadaş Anadolu yakasında bir org. istemiş. İsterseniz karşıda da bir deli karşı kuyuya bir taş atsın, bakalım hangi deliler kendini onun peşinden kuyuya atacak :mrgreen: ...
Bir de Z.burnu-B.köy-K.Çekmece-Avcılar-Beylikdüzü civarında ikamet eden arkadaşlar da iş çıkışı şööle bir çay içip kendisi gibi motor sevdalısı dostlarla buluşmak isterse bana özelden mesaj atabilir. ( BU ARADA İTİNAYLA AĞRISIZ KANSIZ ORGANİZASYON YAPILIR diye bir levha asacağım ofisin camına :mrgreen: )
Dün akşamki telefon görüşmelerinin faturasını motosiklet.net'e göndereceğim, mod.ların haberi ola![]()
Meraba arkadaşlar..
Dün saat 15:00 sıralarında Galeria yanındaki Opette buluşmuş bulunmaktayız..
Galeria önüne ben, cobalt ve hakinen geldi.Zaten 4 kişi orda buluşcaktık ve tam bir buçuk saat ÜMMET abiyi bekledikSırf gelicem dediği ve onunla tanışabilmek adına orada 1,5 saat bekledik.
Kendisine ulaşamadığımız için beklemek zorunda kaldık açıkçası.Bu arada devamlı fear_factor ile telefon bağlantısı kuruyoruz.Nitekim, üşüdüğümüzü anladık ve sahilden sahilden Tophaneye doğru yola çıktık 3 motor.. (tabi Galeria etrafında bi tur daha attık, belki gelir diye)
Saat 17:00 sıralarında Tophane de idik..Motorlarımızı gelen olur düşüncesi ile ışıkların bol olduğu yola bakan kısıma bıraktık.Yaklaşık 1,5 saat çay içip muhabbet ettik.
Ama yine kimse gelmedi :silent:
Sonra saat 20:00 gibi aramıza katılcak olan fear_factor u arayarak durum hakkında fikir alışverişi yaptık ve bir başka toplantıda görüşebilmek adına sözleştik..
Mekandan ayrılıp motorlarımızın başına gittiğimizde e bi kaç da foto çekelim dedik.. Gerçi telefonla çekildi ama olsun.Önemli olan ;
- Biz orada idik -
[U
Biz bi adım atarak bi şeylere ön ayak olmak istedik.Becerebilirsek ne mutlu.Bir sonraki toplantıya katılımlarınızı bekliyoruz.
Gelen gelmeyen herkese teşekkürler.. Sana da Ümmet abi
Saygılar..
Herkese selamlar, İstanbul MT'ye beni de ekleyin arkadaşlar.
Güngör
Hyosung GT 250 Comet
Acıbadem
ahanda bı hyo lu katıldı ılk bulusmada motoru yakınen ınceleme sansım olcek insaallah di mi deneter?![]()
bi gelip bakıcam ben ortam durum nası ona göre devam ederim... zamanında efsane buluşmalar yapılırdı burada ama zamanında şimdi 3 kişi anca yazık
neyse tanışırız elbet... tutku aynı tutku paylaşım ortak elbet yollar kesişecek![]()
Doğru tabi burayı msn haline çevirmek gerekiyor daha çok katılım oluyor o zaman.
Bu mevsimde msn keser mi o da soru işareti tabi:mrgreen:
ya fear_factor ikide bir pazarı hatırlatmasan olmazmı maçup olyoruz kardeş.