[İstanbul - MT]

Ümmet Abi'yi çaldığımız için özür dileriz :D:D

ama sizin buluşmadan da haberimiz yoktu açıkcası.. takip etmeyince böyle oluyor :(

HAKINEN yakaladım seni :D:D

bir sonrakine belki gelirim.. Nede olsa orada kırmızı bir zat gördüm :D:D

beni de ekleyin

standart/IST-B.Evler

Ümmet Abi'yi çaldığımız için özür dileriz :D:D

ama sizin buluşmadan da haberimiz yoktu açıkcası.. takip etmeyince böyle oluyor :(

HAKINEN yakaladım seni :D:D

bir sonrakine belki gelirim.. Nede olsa orada kırmızı bir zat gördüm :D:D

beni de ekleyin

standart/IST-B.Evler

Samet abi oldumu şimdik :p

Söylemedi mi Ümmet abi, gelseydiniz beraber.. Bak bi dahakine mazaretiniz yok haberiniz olsun :pr:

Kavuşturalım ikizleri :p

Yeni gördüm bu konuyu, bilseydim bende katılırdım.. Birdahaki sefere inşallah.

grileo(Ayhan YILMAZ)/Zeytinburnu-İST

Eveet.. olduk 36 kişi :)

Bakalım bir dahaki toplantıya kimler gelicek, kimler üşümeyi göze alıcak ya da kimler tatlı su motorcusu :p

Listeyi güncelledim bir önceki sayfada.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanbul-MT için benimle birlikte uğraş veren Tuğrul, hakinen ve cobalt dostlara iyi niyetleri ve samimiyetleri için çok çok teşekkür ederim. Birkaç sayfa önce mavi renkte bir paragraf bişeyler karalamıştım. Kuyuya taş atan deli ben oldum demiştim. Şimdi benim gibi delilerle kuyuda olmam bana müthiş keyif veriyor. Dün akşam ki buluşma, İSTANBUL-MT İÇİN KÜÇÜK; AMA İNSANLIK İÇİN BÜYÜK BİR ADIM OLMUŞTUR :p ... Hava durumu raporları bu aralar yağmurlu geçeceğini söylüyor. Aslında aklımda ( bence ) süper bir org. var... Ve bu sefer katılımın çok daha büyük olacağını tahmin ediyorum... Söyliyim mi :cherry: .. yok yok biraz merak edin :queen:

Bu arada bir arkadaş Anadolu yakasında bir org. istemiş. İsterseniz karşıda da bir deli karşı kuyuya bir taş atsın, bakalım hangi deliler kendini onun peşinden kuyuya atacak :mrgreen: ...

Bir de Z.burnu-B.köy-K.Çekmece-Avcılar-Beylikdüzü civarında ikamet eden arkadaşlar da iş çıkışı şööle bir çay içip kendisi gibi motor sevdalısı dostlarla buluşmak isterse bana özelden mesaj atabilir. ( BU ARADA İTİNAYLA AĞRISIZ KANSIZ ORGANİZASYON YAPILIR diye bir levha asacağım ofisin camına :mrgreen: )

Dün akşamki telefon görüşmelerinin faturasını motosiklet.net'e göndereceğim, mod.ların haberi ola :p

İstanbul-MT için benimle birlikte uğraş veren Tuğrul, hakinen ve cobalt dostlara iyi niyetleri ve samimiyetleri için çok çok teşekkür ederim. Birkaç sayfa önce mavi renkte bir paragraf bişeyler karalamıştım. Kuyuya taş atan deli ben oldum demiştim. Şimdi benim gibi delilerle kuyuda olmam bana müthiş keyif veriyor. Dün akşam ki buluşma, İSTANBUL-MT İÇİN KÜÇÜK; AMA İNSANLIK İÇİN BÜYÜK BİR ADIM OLMUŞTUR :p ... Hava durumu raporları bu aralar yağmurlu geçeceğini söylüyor. Aslında aklımda ( bence ) süper bir org. var... Ve bu sefer katılımın çok daha büyük olacağını tahmin ediyorum... Söyliyim mi :cherry: .. yok yok biraz merak edin :queen:

Bu arada bir arkadaş Anadolu yakasında bir org. istemiş. İsterseniz karşıda da bir deli karşı kuyuya bir taş atsın, bakalım hangi deliler kendini onun peşinden kuyuya atacak :mrgreen: ...

Bir de Z.burnu-B.köy-K.Çekmece-Avcılar-Beylikdüzü civarında ikamet eden arkadaşlar da iş çıkışı şööle bir çay içip kendisi gibi motor sevdalısı dostlarla buluşmak isterse bana özelden mesaj atabilir. ( BU ARADA İTİNAYLA AĞRISIZ KANSIZ ORGANİZASYON YAPILIR diye bir levha asacağım ofisin camına :mrgreen: )

Dün akşamki telefon görüşmelerinin faturasını motosiklet.net'e göndereceğim, mod.ların haberi ola :p

Listeye adını yazdıran arkadaşlar, sizleride görmek istiyoruz lütfen.Buluşmalar ne kadar çok katılım olursa okadar renkleniyor.. Fikir ve görüşlerinizle de bi şeyler katın buraya pls :p büyük bi gezi için hava şartları müsait değil belki ama İstanbul içi kısa grup sürüşleri yapılabilir :)

@fear_factor

Organizasyonunu büyük sabırla bekliyoruz :p

Dün bi yere yetişmem gerektiği halde geç kalma pahasına geldim.Katılım az olduğundan biraz kırıldık ama bi dahakine umutluyuz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[QUOTE=tuqruL;

Katılım az olduğundan biraz kırıldık ama bi dahakine umutluyuz :
hiçbirzaman umudunu kaybetme.:pr: :cat: :rendeer:

AA bak şimdi... Tatlı su motorcusu demeyin lütfen. Bir endurocu nasıl tatlı su motorcusu olur... :p

haber yoktu maalesef ...lakin takipteyiz. motor araba neyse motorlu bişeyle gelicez buluşmaya...sevgiler...:mrgreen:

Meraba arkadaşlar..

Dün saat 15:00 sıralarında Galeria yanındaki Opette buluşmuş bulunmaktayız..
Galeria önüne ben, cobalt ve hakinen geldi.Zaten 4 kişi orda buluşcaktık ve tam bir buçuk saat ÜMMET abiyi bekledik :) Sırf gelicem dediği ve onunla tanışabilmek adına orada 1,5 saat bekledik.

Kendisine ulaşamadığımız için beklemek zorunda kaldık açıkçası.Bu arada devamlı fear_factor ile telefon bağlantısı kuruyoruz.Nitekim, üşüdüğümüzü anladık ve sahilden sahilden Tophaneye doğru yola çıktık 3 motor.. (tabi Galeria etrafında bi tur daha attık, belki gelir diye :p )

Saat 17:00 sıralarında Tophane de idik..Motorlarımızı gelen olur düşüncesi ile ışıkların bol olduğu yola bakan kısıma bıraktık.Yaklaşık 1,5 saat çay içip muhabbet ettik.

Ama yine kimse gelmedi :silent:

Sonra saat 20:00 gibi aramıza katılcak olan fear_factor u arayarak durum hakkında fikir alışverişi yaptık ve bir başka toplantıda görüşebilmek adına sözleştik..

Mekandan ayrılıp motorlarımızın başına gittiğimizde e bi kaç da foto çekelim dedik.. Gerçi telefonla çekildi ama olsun.Önemli olan ;

- Biz orada idik -

[U

Biz bi adım atarak bi şeylere ön ayak olmak istedik.Becerebilirsek ne mutlu.Bir sonraki toplantıya katılımlarınızı bekliyoruz.

Gelen gelmeyen herkese teşekkürler.. Sana da Ümmet abi :)

Saygılar..

SİZİ TEBRİK EDİYORUM.....SAYGILARRRRRR

Son düzenleme:
Rica ederiz abi tebriklik bi şey yok ama gönül isterdi ki şöyle katılım fazla olsun, güzel sohbet edelim :) Nyse bir daha kine inş.:cherry:

Dostlar muhabbetiniz bol olsun, şu topiği bööle aktif görecekmiydik :mrgreen:
Gözlerim yaşarıyooooo :salut:
Eppicinizi seviyorum, kucak dolusu selamlar erkeşe :rendeer:

Herkese selamlar, İstanbul MT'ye beni de ekleyin arkadaşlar.

Güngör

Hyosung GT 250 Comet
Acıbadem

ahanda bı hyo lu katıldı ılk bulusmada motoru yakınen ınceleme sansım olcek insaallah di mi deneter? :)

bi gelip bakıcam ben ortam durum nası ona göre devam ederim... zamanında efsane buluşmalar yapılırdı burada ama zamanında şimdi 3 kişi anca yazık :(:(

neyse tanışırız elbet... tutku aynı tutku paylaşım ortak elbet yollar kesişecek ;)

Doğru tabi burayı msn haline çevirmek gerekiyor daha çok katılım oluyor o zaman.
Bu mevsimde msn keser mi o da soru işareti tabi:mrgreen:

İSTANBUL-MT SAKİNLERİ ;

1- fear_factor (Olcay Akgül) / Bahçeşehir/Esenkent /
2- roadcarver (Selçuk Öz) / Küçükçekmece /
3- tuqruL (Tuğrul Kara) / Gaziosmanpaşa /
4- kangoo (Serkan Yılmaz)/ Gaziosmanpaşa
5- GorkeM (Görkem Akyo)l / Levent
6- rainboss (Birol Halıcı) / Üsküdar / Yavuztürk
7- Edy (Erdem Kılıç) / Erenköy
8- kenandoner (Kenan Doner)
9- Ümmet Perkitan (ümmet perkitan)
10- Thunder79 (Barış Genç) / Kozyatağı
11- Obkavi (barış Kavi) / Çamlıca
12- Eyong (Olcay Avşar) / İkitelli ~ Levent
13- missimpreza (Kübr@ Türk)/ bahçelievler
14- ErTech ( Ertekin Er ) / Pendik
15- donniedarko ( Hasan Türkkan )/ Bakırköy[/quote]
16- beto_977 ( Bertan İnal ) / Beşiktaş
17- r@in ( A.Yağmur Tümay )/ Florya
18- bboy_iced ( Murat Demir ) / Bostancı-Kadıköy
19- cobalt / Kocamustafapaşa
20- Kastore ( M.Emre Ergenç ) / Sahrayıcedid-Kadıköy
21- redrose / Beşiktaş
22- hakinen/serkan pinarkusu/atakoy/bakirkoy
23- starsailor / Merter
24- sozerr ( sözer ayvazoğlu ) / Kartal
25- enis89(ENİS ZENGİN)İstanbul/Avcılar
26- ozturk_sertac (Sertaç ÖZTÜRK) Kozyatağı / Kadıköy
27- I3luee ( Ahmet Aycibin ) / 4.levent
28- karabatu (Bora Çetinkaya) / İkitelli-Kozyatağı-Kadıköy
29- burakoksuz ( burak öksüz ) / Acıbadem
30- mostwanted_57 ( Özgür Öztuğrul ) / Bostancı-Kadıköy
31- Volkan1111 (Volkan) Erenköy/İstanbul
32- alkanalaca / Bahariye-Kadıköy
33- stok / Sedat Oymak / Bağcılar
34- maverick / Deniz / Erenköy
35- standart / Samet / B.Evler
36- grileo/ Ayhan YILMAZ / Zeytinburnu
37- deneter ( Güngör ) / Acıbadem

Havalar bu aralar yağmur yüklüymüş. En kısa zamanda şööle kallavi bi buluşma patlatalım. İçimde patladı valla geçen gün :pr:

Herkese selamlar, İstanbul MT'ye beni de ekleyin arkadaşlar.

Güngör

Hyosung GT 250 Comet
Acıbadem

Aramıza hoşgeldin :rendeer:

ahanda bı hyo lu katıldı ılk bulusmada motoru yakınen ınceleme sansım olcek insaallah di mi deneter? :)

Yaws azizim aynı motoru kullanıyormuşuz meğer :cyclopsan benim karşılaştığımızda ben de sana biriki şey danışıcam...:cat:

bi gelip bakıcam ben ortam durum nası ona göre devam ederim... zamanında efsane buluşmalar yapılırdı burada ama zamanında şimdi 3 kişi anca yazık :(:(
neyse tanışırız elbet... tutku aynı tutku paylaşım ortak elbet yollar kesişecek ;)

E yine yaparıs efsane buluşmaları :queen: ah havalar bi qüsel olsa ben biliyorum ozaman ne org. patlatacağımı :p

Doğru tabi burayı msn haline çevirmek gerekiyor daha çok katılım oluyor o zaman.
Bu mevsimde msn keser mi o da soru işareti tabi:mrgreen:

Valla beni kesmes :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya fear_factor ikide bir pazarı hatırlatmasan olmazmı maçup olyoruz kardeş.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hadi bu pazar Tekirdağ a köfte yemeye gidelim, yada başka biryer. Yol olsunda önemli değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar