[İstanbul - MT]

merhaba üsküdardan.
barışarock ile ilgili planları ben de takip ediyorum...
görüşmek üzere...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz.. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından silinecektir. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

Ben de Gaziosmanpaşadayım.. İş saatlerimle kesişmedıkten sonra butun aktıvıtelerınızde yer almak isterim.. Sevgiler saygılar :cherry: Bu arada ufak tur lar düzenliomusunuz, biri beni bilgilendirsin :)

selam arkadaş bende g.o.paşadanım mesajlaşalım mı ekle beni...
:cat:

selam

ben 4.levent'ten katılıyorum aranıza aslında 2-3 aydır aranızdayım da daha ne kimseyle muhabbet ettim nede gezilere katıldım konuşmalarınızı takib ediyorum ama katılamıyorum çünkü kimseyi tanımadıgım için biraz çekingenlik var heralde neyse fazla uzatmıyım tekrar selam..

Oofff bende burdayım

sabah 10 akşam 5:30 tophane

ev Beylikdüzü tüm İstanbul benim

eeee ne oldu şimdi bunu yazınca :silent:

bişey olmadı olmasıda beklenmez dimi abicim tanışmak için buradayız zaten

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbulda motor kullanamak ayrı bir yetenek ister:p

evet özellikle minübüs hatlarının güzergahında çünkü geçen sene çok büyük tehlike atlattım onların yüzünden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar