[İstanbul - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kozyatağından kemal herkese merhaba

Arkadaşlar 31 Temmuz sabahı Yenikapıdan Bandırmaya feribotla geçip Ayvalık'a akşam saat 18:30'da oradan da yine feribotla Midilliye geçeceğiz. O gece ve ertesi gece Blue Sea otelinde kalıp (gecelik 75 euro ancak isteyen başka yerde de kalabilir), 1 Ağustos'ta adayı gezeceğiz. 2 Ağustos sabahı 08:00'de yine tekneyle dönüp doğrudan Bandırma'dan feribotla olacak şekilde İstanbul'a devam edeceğiz. Katılmak isteyen olursa memnun oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lincoln' Alıntı:
Arkadaşlar 31 Temmuz sabahı Yenikapıdan Bandırmaya feribotla geçip Ayvalık'a akşam saat 18:30'da oradan da yine feribotla Midilliye geçeceğiz. O gece ve ertesi gece Blue Sea otelinde kalıp (gecelik 75 euro ancak isteyen başka yerde de kalabilir), 1 Ağustos'ta adayı gezeceğiz. 2 Ağustos sabahı 08:00'de yine tekneyle dönüp doğrudan Bandırma'dan feribotla olacak şekilde İstanbul'a devam edeceğiz. Katılmak isteyen olursa memnun oluruz.

rodaaaj rodaaaajj :pr: :pr: :) :)

Sarıyer bölgesinden selamlar

Arkadaşlar İstanbulda yaşayan bir zat olarak, İstinye deyim blg.:queen: :flower: ::alkiis::

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende burdayım arkdaşlar huoppp unutmayın beni
merter-tozkoparan

Forumdan Uzaklaştırıldı
he ya kocaman istanbul mt var ama tık yok
olanlar buyrun pazar günü
23temmuz darülaceze ziyaretine

bende varım gaziosman paşadan banada haber verin arkadaşlarr yoksa:pr: :pr:

Lincoln' Alıntı:

Selam orada kalabileceğim daha ucuz pansiyon gibi birşey varsa gelmek isterim, malum öğrenciyiz para sıkıntımız var.

google'dan lesvos diye ararsan değişik fiyatlarda yerler bulabilirsin ancak 1 günlüğüne bile olsa yurtdışına çıkmanın asıl maliyetleri pasaport vize triptik ehliyet sigorta 1000 YTL'yi geçiyor

herkese selam istanbula tatile geldim ve geziyorum sizlerle tanısmayı cok isterdim ama motosikletim yok malesef burda ve istanbulu iyi bilmediğim için malesef iş yaş:)
hepinize iyi eğlenceler.....
M.Batuhan [MT-SİVAS]

selam arkadaşlar GAZİOSMANPAŞA dan MT İSTANBUL a selamlar hertürlü sosyal aktiviteye katılabilirim.

ayrıca darülaceze ziyaretine katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

ben yeniyim arkadaşlar ama şunu gördüm... pazar günü bi organizasyon düzenlendi.. darulaceze ve taksim turu falan yaptık.. ama inanın topu topu 50 kişi geldi.. istanbuldan bu kadar mı mt ci çıktı.. lütfen az daha gayret gösterelim bu organizasyonlara katılma konusunda..

elay' Alıntı:
Bende bende bendeeeee Göztepe'den
gelmişmiydin sende darulacezeye bakiim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar